Americanul Danny Daze mixează în Timișoara, la o nouă petrecere Blackout

Americanul Danny Daze mixează în Timișoara, la o nouă petrecere Blackout

0
DISTRIBUIȚI

Petrecăreţii timişoreni au parte de un nou eveniment pus la cale de cei de la Blackout, care va avea loc în 31 ianuarie, de la ora 23.00, în locaţia situată pe Bulevardul Vasile Pârvan nr. 5, eveniment care-l va aduce în oraşul nostru pe americanul Danny Daze.

Muzica promovată de Danny Daze este descrisă de specialişti ca fiind un amestec între Detroit Techno, Italo Disco şi Miami Bass. Pe numele său adevărat Daniel Gomez, producătorul şi DJ-ul american şi-a început cariera la vârsta de 14 ani mixând la petreceri de nuntă, iar prima sa melodie a scos-o în 2005.


Adevărata consacrare a venit acum patru ani cu melodia Your Everything, care a fost promovată de cei mai importanţi DJ ai lumii. Anul trecut, a produs o serie de single-uri şi remixuri printre care se numără Murk „Dark Beat (Addicted to Drums)”, Gui Boratto „Take Control” sau E.P.urile proprii Silicon (Ultramajic); Freeze (Kompakt) şi Flange (Ellum).

Alături de DJ-ul american, la party vor mai mixa DJ Lea Dobricic, Atapy şi Eduardo. Biletele în avans pentru acest eveniment costă 20 lei, urmând ca la faşa locului acestea să coste 25 lei până la miezul nopţii şi 35 lei după.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.