Anchetat de DNA într-un caz de corupţie, Titu Bojin veghează la drămuirea...

Anchetat de DNA într-un caz de corupţie, Titu Bojin veghează la drămuirea banului public. Ce proiect ridicol la fi supus la vot în CJT

0
DISTRIBUIȚI

O nouă lovitură pentru șeful Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, după ce numele său a apărut în marile dosare anchetate de DNA în ultima perioadă la nivelul județului Timiș, adică amplul caz de corupție la nivelul a 17 primării, dar și în cel în care sunt anchetați șefii IPJ Timiș, Sorin Muntean și Florin Bolbos. Astăzi, după ce primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, s-a plâns că nu mai puțin de 37 de primării din județ nu au primit bani de la guvern, consilierul județean Marius Martinescu a comentat pe marginea preocupărilor lui Bojin.

„În şedinţa de aprobare a bugetului, pe ordinea de zi s-au introdus o serie de proiecte care să compenseze lispsa de activitate.


E o chestiune extrem de stdupidă şi ridicolă. Spre exemplu, prelungirea unui contract de închiriere pentru o listă de bunuri cu care funcţionează Institutul Francez. Este stupid ca după anul 1995, când a fost încheiat, să prelungim un contract care este «benefic» pentru bugetul CJT şi aduce 225 de lei, și ajungem în felul acesta să drămuim banii publici. Nu mă aştept ca domnul Titu Bojin să reacționeze faţă de aceste prevederi ale bugetului, care mai aduc o anomalie”.

Mai mult, Martinescu a mai avertizat și că CJT a primit în anul 2014 nu mai puțin de 21,5 milioane de lei pentru a fi cheltuiți, iar în acest an instiuția a primit doar 2,5 milioane de lei. Martinescu a conchis că „este necesar ca Titu Bojin să intervină pentru ca Timișul să ajungă prioritar pentru guvernul Ponta. El este ordonatorul de credite, el este responsabil de reprezentarea județului în relația cu guvernul, iar la următorul plen îi vom cere să intervină pentru binele locuitorilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.