Arsenal Park – destinația perfectă pentru teambuilding (P)

Arsenal Park – destinația perfectă pentru teambuilding (P)

0
DISTRIBUIȚI

Companiile din România au, de câțiva ani, în politica proprie oferirea de facilități angajaților, pentru motivarea acestora și întărirea relațiilor între aceștia pentru crearea unei coeziuni. Arsenal Park a devenit unul dintre furnizorii preferați de companiile din țară în ceea ce privește programele de teambuilding de calitate.

Conceput inițial ca un complex turistic destinat celor excentrici, Arsenal Park s-a transformat treptat în destinația preferată pentru teambuilding și vacanțe cu familia sau cu prietenii. 90% din clienții Arsenal Park sunt reprezentați de companii dornice să le ofere angajaților o experiență unică și de a construi o echipă unită. În funcție de necesitățile și obiectivele stabilite de fiecare companie în parte, pe lângă cazare și masă, Arsenal Park asigură susținerea unor sesiuni de training indoors, în cele 3 săli de conferință din cadrul parcului. Însă cea mai mare atracție o constituie activitățile desfășurate.

Complexul turistic oferă posibilitatea organizării unui teambuilding ca la carte, prin programarea și derularea misiunilor mai mult sau mai puțin cu tematică militară. Toate aceste activități sunt menite să dezvolte munca în echipă, să diferențieze liderii în cadrul grupului, să încurajeze utilizarea maximă a potențialului fizic și psihic al fiecărui participant, să reintroducă noțiunea de disciplină într-un mod inedit și plăcut.

arsenal teambuilding 4

Adrenalină și distracție

Grupurile au la dispoziție diverse activități specifice. Cea mai solicitată și apreciată misiune este instrucția militară – singura activitate de acest gen desfășurată sub formă de entertainment. Instrucția militară are rolul de a pregăti fizic participanții pentru celelalte misiuni și le oferă șansa celor care nu au făcut armata să simtă pe pielea lor ce înseamnă parcurgerea unui traseu aplicativ, cu diverse obstacole. Luptele de airsoft și de paintball sunt realizate la o altă dimensiune la Arsenal Park: derulate în foste depozite, atmosfera creată este una cât se poate de realistică.


La fel este și durerea pricinuită lovirea cu bilele aferente fiecărui joc. Cei care nu vor să o simtă, pot practica doar tir la țintă fixă cu armele de airsoft sau de paintball. La o extremă se află tirul cu arcul – un sport devenit olimpic si un hobby mai apoi pentru mulți dintre clienții noștri. La cealaltă extremă, vorbim despre tirul cu arme de foc, de la tir la talere, la Kalasnikov, shotgun, pușcă cu lunetă, revolver cal.38, pistol 9mm, AK, etc. Totul culminează cu o plimbare cu transportorul șenilat, prin pădure, pe dealuri, urcând și coborând obstacole. Munca în echipă este evidențiată în jocul de treasure hunt, unde participanții sunt nevoiți să găsească răspunsul la întrebări în timp de 2 ore. Tot pentru grupuri, recomandăm turele enduro, pe trasee prestabilite din Munții Orăștiei.

Toate aceste misiuni se desfășoară de către personalul specializat – instructorii Arsenal Park.

Vehicule recreative

Pentru relaxare, clienții pot închiria biciclete simple sau cu 4 roți, segway sau golfcarts. Plimbările cu aceste vehicule pot avea loc doar pe aleile parcului.

arsenal teambuilding 2

Activități sportive și de aventură

O modalitate de relaxare și mișcare o constituie utilizarea terenului multifuncțional de sport, pentru meciuri de fotbal, basket, tenis, volei, etc. La dispoziția celor veniți în teambuilding este și  Patinoarul Arsenal, cu o suprafață de 400 mp, dotat cu gheață sintetică și care funcționează independent de condițiile de temperatură și umiditate. Pentru mai multă adrenalină, recomandarea noastră este Aventura Park Arsenal, cel mai mare aventura-park din județul Hunedoara, care dispune de 6 trasee de cățărare accesibile diferitelor grupe de vârstă, experiență și cutezanță.

În urma unui teambuilding la Arsenal Park, compania poate prezenta creșteri ale eficienței în muncă, întorcându-se mai puternici și mai uniți.

Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@arsenalpark.ro sau la numărul de telefon: 0730 019 299. Mai multe informații, pe www.arsenalpark.ro.