Aveți planuri pentru Revelion 2016? Înscrierile pentru unul dintre cele mai exclusiviste...

Aveți planuri pentru Revelion 2016? Înscrierile pentru unul dintre cele mai exclusiviste concerte din lume se fac de acum

0
DISTRIBUIȚI

Costă între 35 și 1.090 de euro, însă nu e suficient să dispui de bani. Bănățenii care visează să asculte Marşul Radetzky live, pe 1 ianuarie 2016, în celebra sală Musikverein din Viena, au nevoie de multă baftă. Accesul la cel mai râvnit concert din lume, Concerul de Anul Nou de la Viena, se face în urma unei tombole, din cauza numărului enorm de solicitanți. Toți doritorii au șanse egale. Înscrierile tocmai au început și țin până pe 28 februarie. Se fac online. În martie, vor fi trase la sorți numele câștigătoare. Nimeni nu poate cumpăra mai mult de 2 bilete.

În total sunt 3 concerte, celelalte 2 fiind programate înainte de Anul Nou pe 30, respectiv 31 decembrie. Un loc aici se obține urmând aceeași procedură. Prețurile variază între 20 și 450, respectiv între 25 și 720 de euro. Diferența e că aici se pot achiziționa mai multe bilete odată.

„Toţi participanţii vor şti, până la sfârşitul lunii martie, care este rezultatul acestei trageri.


Câştigătorii vor primi, prin poşta electronică, anunţul că sunt posesorii râvnitelor bilete şi vor primi, ulterior, informaţii despre ce trebuie să facă mai departe”, explică reprezentanţii filarmonicii vieneze.

Wiener Musikverein a fost naugurată în anul 1870 de către Împăratul Franz Josef. În fiecare an, din sala aurită se transmite Concertul de Anul Nou al Filarmonicii vieneze, preluat de televiziuni din toata lumea. O călătorie până în capitala Austriei nu e așa costisitoare. Din vestul țării se ajunge ușor pe autostradă, drumul fiind parcurs în câteva ore. Ofertele de cazare sunt și ele accesibile, existând inclusiv hoteluri și pensiuni ale unor români, care oferă facilități suplimentare.

Pagina web a biroului turistic vienez, stă la dispoziţia oricărui străin care vrea să găsească informaţii utile. Aceasta este inclusiv în limba română. La www.wien.info/myvienna se pot compune planuri de călătorie individuale: o listă personalizată cu cele mai interesante recomandări din Viena, puncte de atracţie, evenimente şi hoteluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.