Bărbat de 62 de ani transportat la spital cu arsuri pe față...

Bărbat de 62 de ani transportat la spital cu arsuri pe față în urma unui incendiu în care i-a ars casa

0
DISTRIBUIȚI

Un bătrân în vârstă de 62 de ani din a fost transportat astăzi la Urgențe cu arsuri de gradul l pe față în urma unui incendiu în care i-a ars casa.

Pompierii Detaşamentului Deva au fost alertaţi, în acestă dimineața, în urma unui apel la 112, despre izbucnirea unui incendiu la o casă particulară situată în comuna hunedoreană Şoimuş.

„În cel mai scurt timp s-au deplasat la locul indicat trei echipaje de pompieri cu tot atâtea autospeciale de stingere cu capacitate de 2.000, 5.000 şi 9.000 litri, precum şi un echipaj de pompieri – SMURD cu o ambulanţă tip B. Incendiul se manifesta în interiorul unei case bătrâneşti construite din lemn cu o suprafaţă de 50 metri patraţi precum şi la o parte a acoperişului acesteia.


Pompierii au intervenit cu mai multe linii de furtun reuşind stoparea propagării incendiului la imobilele şi anexele din vecinătate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, locotenent Anemona Doda.

Potrivit acesteia, proprietarul casei incendiate, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a ieșit singur din casă însă a suferit arsuri de gradul I, la nivelul feţei. Paramedicii SMURD l-au asistat medical pe bărbat înainte de a-l transporta la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Deva.

„În incendiul lichidat după aproximativ o oră de intervenţie au ars piese de mobilier, articole textile şi aparate electrocasnice aflate în camera în care a izbucnit incendiul, fiind afectate şi inundate cu fum celelalte două camere ale casei”, a mai spus Doda.

Potrivit acesteia, cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la instalaţia suprasolicitată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.