Bomba sexy Bianca Jurcă vine la lansarea noului videoclip al timişorenilor Sean...

Bomba sexy Bianca Jurcă vine la lansarea noului videoclip al timişorenilor Sean Norvis şi Seepryan FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-229540932">

Una din cele mai frumoase modele din România, Bianca Jurcă, va fi prezentă la lansarea noului videoclip al timişorenilor Sean Norvis & Seepryan, care va avea loc sâmbătă 17 ianuarie de la ora 22 la Jazzissimo Club. Sean Norvis & Seepryan, cei doi artişti timişoreni, împreună cu artista poloneza Justine Berg, cântăreaţă, compozitoare şi pianistă, au reuşit să creeze o piesă care are toate elementele necesare pentru a intra în atmosfera unei nopţi reuşite şi cu stil, iar rezultatul poate fi numit un real succes balearic vocal house extravagant.

Bianca Jurcă este protagonista videoclipului, Beautiful Love, care  va putea fi urmărit pe Youtube începând de duminică 18 ianuarie, piesa fiind lansată de casa de discuri Spread Your Legs Recordings. Absolventa Facultăţii de Drept din Timişoara, fotomodelul Bianca Jurcă, s-a lansat şi-n lumea muzicii. De-a lungul anilor ambiţioasa Bianca Jurcă a câştigat numeroase concursuri de frumuseţe, a lucrat pentru celebra casă de moda John Casablanca’s Milano, precum şi pentru alţi designeri cunoscuţi, iar la un moment dat a prezentat modă alături de Monica Columbeanu şi Antonia. În trecut Bianca a fost implicată şi în politică, fiind secretara fostului ministru al agriculturii Valeriu Tabără. Producătorul şi DJ-ul timişorean Sean Norvis are la activ , la cei 29 de ani ai săi,  peste 70 de compoziţii proprii şi o sumedenie de cluburi unde a mixat. Melodiile sale au fost incluse în peste 20 de compilaţii apărute în străinătate, iar acest nou videoclip a fost filmat în vara anului trecut. Intrarea la evenimentul de lansare a videoclipului Beautiful Love este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.