Cafeneaua cu cocktail-uri bio gigant, unde poţi să faci cereri în căsătorie,...

Cafeneaua cu cocktail-uri bio gigant, unde poţi să faci cereri în căsătorie, se deschide astăzi

0
DISTRIBUIȚI

Organic Lounge va fi inaugurat, astăzi, la ora 20, moment care va coincide cu lansarea pe piaţa locală a cocktail-urilor bio gigant. Organic Lounge  este situat în centrul istoric al Timişoarei, într-o clădire care datează din 1880. Cafeneaua este împărţită pe doua nivele, cu o capacitate totala de peste 60 de persoane. Locaţia se adresează atât fumătorilor, cât şi nefumătorilor, spaţiile fiind bine delimitate.

 Smoothie-urile vor fi una din atracţiile principale! După multe teste şi degustări, am selectat câteva variante de smoothie, sănătoase şi delicioase. Smoothie-ul a luat naştere în SUA, în anul 1940 odată cu apariţia blenderului electric. Se prepară în mai putin de 1 minut si poate conţine fructe, legume, lapte, unt de arahide sau brânză.

 Împreună cu o cafea aromată la micul dejun sau sub forma unei gustări peste zi alături de un smoothie, sandwich-ul este întotdeauna o alegere buna! Cu atât mai mult cu cât pâinea şi preparatele pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete.

Cocktail-urile gigant pe care le găsiti la noi, sunt o noutate pe piaţa de profil a Timişoarei! Fie că vorbim de cocktailurile clasice, fie că vorbim de un mix alcoolic sau non-alcoolic de băuturi, le servim într-un recipient special, pentru 4 sau 6 persoane.

Organic Beauty organizează petreceri private sau zile de naştere cu diferite tematici.


De asemenea, organizăm cereri în căsătorie! Creem scenariul, aducem figuranţii, aranjăm camerele ascunse şi cu siguranţa va fi un moment inedit şi greu de uitat!

Nume: Organic Lounge

Adresa: Gh. Lazăr Nr. 3 (vizavi de Liceul Nikolaus Lenau)

Telefon: 0745676847

Web: www.organiclounge.ro

Rezervă-ți acum un loc pentru marea deschidere din această seară, la numărul de telefon 0745676847!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.