Căutat de INTERPOL în toată Europa, prins din întâmplare de poliţiştii bănăţeni....

Căutat de INTERPOL în toată Europa, prins din întâmplare de poliţiştii bănăţeni. Pentru ce era condamnat

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat căutat în toată Europa a fost prins dintr-o simplă întâmplare de poliţiştii bănăţeni.

Este vorba de un individ din București care era căutat prin INTERPOL după ce Judecătoria Buftea a emis pe numele lui un mandat european de arestare, scrie resita.ro. Magistrații l-au condamnat pe tânăr la 6 luni de închisoare în luna decembrie 2013. Pentru că bărbatul nu a fost de găsit pentru a merge la închisoare, unde să își ispășească pedeapsa, numele lui a fost introdus într-un sistem complex de identificare a poliției ce privește persoanele care se sustrag executării pedepsei.


Bucureșteanul fusese condamnat în 2010 după ce a fost prins că se află la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere.

Bărbatul a fost tras pe dreapta la Armeniş, din judeţul Caraş-Severin, după ce polițiștii l-au depistat în trafic că a depășit viteza legală.Verificând bază de date, polițiștii au aflat că omul pe care tocmai îl aveau în față era căutat de mai bine de patru ani. ”Tânărul a fost reținut și condus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.”, au anunțat polițiștii. În următoarele zile el va fi transferat către penitenciarul Rahova sau Jilava unde își va ispăși pedeapsa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.