Cetățean albanez care călătorea cu documente falsificate, oprit la frontiera României cu...

Cetățean albanez care călătorea cu documente falsificate, oprit la frontiera României cu Serbia. Prin ce țară a mai trecut ilegal

0
DISTRIBUIȚI

Noaptea trecută, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul albanez Marjus C., în vârstă de 37 de ani. Acesta s-a legitimat la controlul de frontieră cu un paşaport albanez, însă în timpul controlului poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la două ştampile de intrare, respectiv ieşire din Grecia.

„În urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare şi după ce s-a luat legătura cu autorităţile greceşti s-a stabilit faptul că aceştia au refuzat intrarea pe teritoriul statului grecesc şi nu au aplicat nicio ştampilă în paşaport, rezultând că cele două ştampile sunt false.


Poliţiştii de frontieră au luat măsura cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. În baza Acordului din 18 septembrie 2007 între Comunitatea Europeană si Republica Serbia privind «Readmisia persoanelor aflate în situaţia de şedere ilegală», s-au întocmit formalităţile pentru readmisia susnumitului pe teritoriul Serbiei”, a declarat Mihaela Leș, de la Poliția de Frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.