Cine conduce, de fapt, Primăria Timișoara? Ion Răducanu a anunțat că administrația...

Cine conduce, de fapt, Primăria Timișoara? Ion Răducanu a anunțat că administrația locală are „vreo cinci-șase adevărați primari” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

După ce a criticat modul în care Ciuhandu a administrat orașul, deputatul UNPR de Timiș, Ion Răducanu și-a spus părerea și despre cum Nicolae Robu administrează Timișoara. Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, difuzată din studioul HDV, Răducanu a spus că îi pare rău că nu a avut șansa să schimbe tot ce era rău în administrație.

„Eu am fost un critic al modului în care Ciuhandu a administrat orașul. Mie îmi pare rău că nu am avut șansa să ajung administratorul acestui oraș. Acest oraș are nevoie de un administrator «mână de fier» care poate să schimbe tot ce e rău în administrație. Degeaba a venit domnul Robu că a rămas tot cu administrația aia. Am auzit că îl schimbă pe ăla, îl schimbă pe ăla, dar nu a mai schimbat pe nimeni și ăia sunt tot la locul lor. Ziceam eu că primăria are vreo cinci, șase primari. Tot ăia sunt în primărie”, a spus în cadrul emisiunii deputatul.

Legat de proiectele cu care Nicolae Robu se laudă, acesta a punctat faptul că niciun obiectiv al primarului nu este pe așteptările lui, în afară de pasajul rutier subteran de la Michelangelo.

„Una e să te duci la televizor și să spui că ai realizat 80 de obiective, că ai făcut 700 de kilometri, că ai făcut 500 de alea. Nu are nicio valoare. Cetățeanul din Timișoara trebuie să vadă ceva, să vadă că s-a schimbat ceva. Pe mine nu mă interesează câți kilometri de trotuar a făcut Robu.


Pe mine mă interesează dacă îmi rup picioarele când vin de acasă până la studioul acesta. Niciunul dintre primari ăștia nu a făcut un obiectiv în orașul acesta care să rămână. Au făcut rromi un palat, ceva. Cred că era mai important ca primarul, înainte de toate, să rezolve problema inelelor de circulație pentru că nu mai aveam astăzi problema cu centura. Eu cred că nu le-a prioritizat cum trebuie”, a spus deputatul.

Cât despre metrou, Ion Răducanu a spus că nu este necesar pentru un oraș ca Timișoara. „Metrou se face la un oraș peste un milion de locuitori. Nu ne trebuie nouă, la 300 de mii de locuitori. Nu mă interesează să faci un podeț și să tai panglica. Eu nu mai înțeleg nimic. Nu cred că e o corelație perfectă între ceea ce s-a făcut și ceea ce se vede în oraș. Eu nu văd ceva schimbări. Eu nu am văzut un obiectiv de forță. Să vedem cu subpasajul (n.r. de la Michelangelo) care e treaba. Măcar ăsta o să rămână”, a mai spus Ion Răducanu.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă va candida peste doi ani de zile pentru funcția de primar, deputatul UNPR de Timiș a spus că „nu mă gândesc să îi fiu contracandidatul lui Nicolae Robu. Eu m-am oferit de două ori să fac ce știu eu să fac”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.