Conducerea Poliţiei Timiş a fost SCHIMBATĂ, după arestările şefilor în dosarul CORUPŢIEI....

Conducerea Poliţiei Timiş a fost SCHIMBATĂ, după arestările şefilor în dosarul CORUPŢIEI. Vezi ce numiri surpriză s-au făcut

12
DISTRIBUIȚI

Arestarea șefului IPJ Timiș, Sorin Muntean, a adjunctului său Florin Bolbos, dar și a șefului Poliției Rutiere, Marcel Crăciunescu, a adus schimbări în ceea ce privește conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

 

Astfel, locul lui Sorin Muntean aflat în prezent în arest preventiv, alături de Florin Bolbos, a fost luat temporar de comisar șef Gheorghe Popescu care a mai condus IPJ Timiș în perioada 2010-2013.


Poziția de adjunct o deține începând de astăzi comisar şef de poliţie Mihail Daniel Langă (foto) care a fost împuternicit prin dispoziția inspectorului IGPR să exercite, cu caracter temporar, funcţia, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

LANGA MIHAIL DANIEL

În locul lui Marcel Crăciunescu, la Serviciul Poliției Rutere Timiș, a trecut comisar șef Liviu Cristean, împuternicit temporar, iar șeful Poliției Recaș este în acest moment subcomisar Victor Pălăduță, ofițer specialist la Serviciul de Ordine Publică, numit în locul lui Marian Temu.

12 COMENTARII

    • Am inteles! Ai comentat la diferite articole si le-ai tinut partea arestatilor! Acum comentezi impotriva „mosului” militian comunist ales! Ai luat si tu „lumina” de la Bolbos?

  1. popescu militian batran,oltean din pielesti, e ca del bosque…tot timpul cade in picioare ca pisica! nu m-as mira sa fi dat „o mana de ajutor” lui munteanu si clapacioace…gica, lasa-ne si iesi la pensie!

  2. Don. GICA cind or incepea agentii sa cinte despre tine din trecutul tau si tu stii mai bine ACTIVITAYEA ta o ca fie nasol. Asa ca nu te bucura degeaba,,,,,, a venit timpul sa nu va mai tina in brate PRIETENII de la I G P,

  3. Iarasi va incepe sa zbiere pe holuri libidinosul asta. Oare n-au gasit sa imputerniceasca pe altcineva decat un militian? Du-te la pensie si lasa politistii tineri ca au alta gandire, nu de militian. Halal sef! Sa speram ca pleaca repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.