CONTRE între Titu Bojin şi liberali, în plenul Consiliul Județean Timiș. Cine...

CONTRE între Titu Bojin şi liberali, în plenul Consiliul Județean Timiș. Cine l-a acuzat pe şeful CJT de „deturnare”

1
DISTRIBUIȚI

Nu a început bine ședința ordinară a Consiliului Județean Timiș, că președintele Titu Bojin și consilierii județeni liberali au început să se certe. După ce au fost citite proiectele de hotărâre care vor fi supuse la vot, Marian Vasile a luat cuvântul pentru a spune că vrea ca două puncte să fie scoase de pe ordinea de zi. Este vorba despre două proiecte privind aprobarea plății cotizației anuale către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din județul Timiș.

„Doresc să se amâne votarea celor două proiecte pentru că nu am primit rapoartele de activitate pe anul 2014 din partea celor două asociații, pe care le-am solicitat”, a explicat Marian Vasile, care a fost contrazis de vicepreședintele Călin Dobra, care i-a reproșat că reprezentanții asociațiilor nu au fost lăsați să vorbească în comisii.


„Nu știu de unde aveți această informație, dar ați fost informat greșit. Am primit promisiune că vom avea documentele până la plen, dar am primit ieri doar trei consilieri județeni raportul din partea Asociației pentru Promovarea Turismului. La această asociație vorbim de un număr incredibil de angajați, nouă. E normal să votăm ceva ce implică bani publici să știm ce s-a întâmplat în 2014? De ce să dăm 50.000 de lei acestei asociații?”, a mai precizat revoltat Marian Vasile.

Titu Bojin nu a stat pe gânduri și a declarat nervos că „doriți să amânăm ședința pentru sfârșitul lunii februarie, iar toate asociațiile să poată să vină cu un raport?”. „Nu am spus asta”, l-a contrazis Marian Vasile, iar consilierul județean Liviu Cocean i-a luat apărarea spunând că „nu e normal ca în fiecare plen să ne arătați pisica și să ne spuneți că dacă nu votăm anumite proiecte, s-ar bloca activitatea unor instituții. Aveți un stil de a deturna lucrurile”. În final, amendamentul consilierului județean Marian Vasile nu a fost aprobat.

1 COMENTARIU

  1. Mareean , este unul dintre copiii de mingi a tovarasului Primar care si- a pus in poziti cheie in tot judetul doar oameni lipsiti de valoare dar care au instinctul slugarniciei foarte dezvoltat, astfel printr- o mediocritate intelectuala si un caracter sovaielnic , Robu poate controla tot judetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.