Cum a încercat o italiancă să iasă ilegal din România, pe la...

Cum a încercat o italiancă să iasă ilegal din România, pe la vama Cenad

0
DISTRIBUIȚI

Surpriză neașteptată la intrarea în țară. O italiancă a crezut că poate părăsi România fără acte, ascunsă într-o mașină. Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, ascunsă sub o pătură pe bancheta din spate a unei maşini.

„Ieri seară, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul italian Luigi T., în vârstă de 46 ani, conducând un autoturism marca „Peugeot”, înmatriculat în Italia. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că pe bancheta din spate, sub o pătură, ar fi ceva ascuns. În consecinţă s-a efectuat un control fizic al autovehicului, ocazie cu care a fost depistată ascunsă o femeie.


Din declaraţia persoanelor în cauză şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana ascunsă este sora şoferului, cetăţeanul italian Stefania T., în vârstă de 40 ani şi a recurs la acest lucru pentru că şi-a pierdut cartea de identitate pe teritoriul României şi dorea să ajungă în Italia”, arată Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră îl cercetează pe Luigi T. pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar pe Stefania T. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.