Cum a primit bani de la primarii PNL fostul ministru al Justiției,...

Cum a primit bani de la primarii PNL fostul ministru al Justiției, condamnatul Tudor Chiuariu. Vezi conexiunile familiei liberale din Caraș Severin

2
DISTRIBUIȚI

Firma de avocatură a liberalului Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiției care acum este din nou anchetat de DNA pentru că ar fi cerut o șpagă de 2,5 milioane de euro în dosarul retrocedărilor în care este anchetat alături de pesediștii Viorel Hrebenciuc, Adam Crăciunescu și Ilie Sârbu, a primit bani de la mai multe primării din Caraș Severin, conduse de edili PNL, a dezvăluit site-ul resita.ro. Tudor Chiuariu este fostul logodnic al Valeriei Schelean, deputat PNL de Caraș Severin, cei doi având un copil.  Conform unor documente intrate în posesia resita.ro, Tudor Chiuariu a fost plătit cu ora pentru munca prestată, dar și cu sume fixe de bani. Primăriile Caransebeș și Anina au angajat Casa de Avocatură Chiuariu&Asociații în câteva litigii pe care administrațiile locale le-au avut de rezolvat în instanță.

chiuariu schelean

Întâmplător, liderul PNL Caraș Severin și primar de Caransebeș, Marcel Vela, este nașul copilului pe care Chiuariu îl are cu Valeria Schelean.


Toate contractele au fost obținute prin încredințare directă. Tudor Chiuariu , a fost condamnat definitiv la trei ani și sase luni de închisoare cu suspendare de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul „Poșta Română“. În ciuda acestei sentințe, fostul ministru a refuzat să renunțe la funcția de senator și la cea de președinte al Comisiei juridice din Senat.

2 COMENTARII

  1. In momentul de fata discutia conduce la un grup. Asteptam DNA sa continue ce a demascat presa, cu documente. Sunt siderat de alegerea primarului Vela pe care-l consider inca un izotop al democratiei.

  2. Când România va fi o țară normala? Cum este posibil ca un condamnat să fie senator? Cum este posibil că ce-i care trebuie să fie curați și exemplari… au condamnări, probleme cu justiția… Și chiar condamnați iei tot continuă să conducă țara!! Josnic si scandalos!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.