Deputatul Ion Răducanu a dezvăluit la PRESSALERT LIVE cum a fost dat...

Deputatul Ion Răducanu a dezvăluit la PRESSALERT LIVE cum a fost dat afară din PSD: „I-am iertat, dar nu i-am uitat” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ion Răducanu, deputatul UNPR de Timiș a povestit în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE despre momentul în care a fost dat afară din PSD pentru indisciplină, în 2008.

Răducanu a spus că totul a plecat de la o altă discuție anterioară în care se vorbea despre plecarea lui Marcel Mihoc, lucru cu care acesta nu a fost de acord.

„E o chestiune de istorie. I-am iertat, dar nu i-am uitat. Sâmburele a plecat de la o discuție anterioară când s-a discutat despre excluderea din partid a unui membru important în momentul respectiv. Și eu m-am opus pentru că eu cred că cel mai mare rău e ca un partid să își excludă oameni. Era vorba de Marcel Mihoc. Datorită opoziției și a modului cum am pus problema, am intrat în conflict cu șeful și cu prietenul meu Ilie Sârbu. După care am avut o înțelegere că eu nu trebuia să candidez la Primăria Municipiului Timișoara. Eu nu am intrat cu doi ani înainte în prealegeri să pot să mă bat cu Ciuhandu. Am tras și l-am făcut pe Grindeanu viceprimar. Ciuhandu a recunoscut că am fost fair-play. După ce în Consiliul Local au căzut 50% din proiecte, s-a supărat Ciuhandu și i-a spus lui Sârbu că eu rup alianța”, a mărturisit Ion Răducanu.

Deputatul a povestit în cadrul emisiunii că a primit vestea de la Sorin Grindeanu printr-un sms, în timp ce era la Viena.

„Eu eram plecat cu soția să facă niște analize la Viena.


Azi am vorbit cu Grindeanu, i-am spus că plec la Viena, a doua zi m-a sunat Grindeanu că e ședință de birou și că se cere excluderea mea. M-am urcat în avion și am venit înapoi. Mi-au închis biroul și am ținut ședința în altă parte, ca să văd pentru ce motiv mă exclud. Cu 13 oameni s-a decis excluderea mea. Atunci i-am spus lui Mircea Geoană că va avea aceeași soartă, și a avut aceeași soartă. Nu pentru nesupunere, ci pentru că nu a fost de acord cu politica pe care o desfășura partidul. Regret aceast lucru, pentru că lovitura a fost nemeritată. Eu care am tras și am fost nevinovat. Chiar și astăzi oamenii care sunt consilieri ai PSD-ului sunt ridicați de mine. M-am întâlnit după aceea cu Ciuhandu și a spus că regretă foarte mult că a intrat în jocul respectiv”, a mai spus Răducanu.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.