Două mall-uri în doi ani la Timișoara. Cât vor costa, când se...

Două mall-uri în doi ani la Timișoara. Cât vor costa, când se vor inaugura și ce afaceri celebre ar putea găzdui

0
DISTRIBUIȚI

Până la finele lui 2015, la Timișoara urmează să fie deschis încă un mall, iar anul viitor timișorenii vor mai avea un centru comercial de acest tip la dispoziție pentru cumpărături și distracție. Marii retaileri precum H&M sau Inditex se vor regăsi în noile centre comerciale, precum și o galerie Carrefour. Nu este exclus ca într-unul din noile malluri să fie deschisă și cea de a doua cafenea Starbucks din orașul de pe Bega.

La ieșirea din Timișoara pe Calea Șagului, pe terenul fostei fabrici Dermatina, va fi construit un nou mall.


Fondul de investiții NEPI și frații Pavăl, proprietarii rețelei Dedeman, au început să pregătească deja terenul. Timișoara Shopping City va fi inaugurat până al finele anului în curs, iar alături va exista şi un magazin cu materiale de construcţii şi „do it yourself”. Prima fază a proiectului va însuma 55.700 metri pătraţi. Investiţia în acest proiect este estimată la aproximativ 80 de milioane de euro.

În cealaltă parte a orașului, la ieșirea spre Lugoj, dezvoltatorul Plaza Centers a anunțat că anul acesta va începe efectiv construcția mallului anunțat încă de acum câțiva ani. Timişoara Plaza, care se construiește pe terenul fostei fabrici de încălțăminte Modern, ar trebui finalizat în 2016. Centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de 38.000 mp, în urma unei investiții de 50 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.