Două maşini făcute zob, după ce copacii au căzut peste ele din...

Două maşini făcute zob, după ce copacii au căzut peste ele din cauza ploilor abundente. Cât durează avertizarea de vreme rea

0
DISTRIBUIȚI

Vremea rea din ultimele 24 de ora făcut deja primele pagube în Timișoara. Pompierii militari din cadrul ISU Banat s-au deplasat în această dimineață pentru a degaja doi copaci căzuți pe autoturisme. Unul dintre copaci a căzut pe Calea Martirilor, iar celălalt lângă curtea Serviciului de Ambulanță Timiș.

Potrivit reprezentanților ISU Banat, ambele autoturisme au avut fost avariate. O mașină marca Dacia care era parcată lângă curtea Serviciului de Ambulanță a fost avariată în proporție de peste 40%. „Unul dintre autoturisme a fost grav avariat, iar celălalt mai puțin.


Pompierii au degajat copacii căzuți probabil din cauza ploilor abundente”, ne-au spus reprezentanții ISU Banat.

De vreme rea vom avea parte și în perioada următoare. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până mâine la ora 10.00 va ploua în toată țara, iar vântul se va sufla cu putere. „În Munţii Banatului se va depune strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste cu viteze ce vor depăşi la rafală 70…80 km/h viscolind şi spulberând zăpada”, mai transmit reprezentanții ANM.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.