După ce a dat la schimb trei terenuri în valoare de un...

După ce a dat la schimb trei terenuri în valoare de un milion de euro, primarul Nicolae Robu susţine că a demolat „Acvariul” din centru „fără niciun cost”. Ce sondaj a lansat

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a lansat un nou chestionar pe Facebook, prin care încearcă să afle ce cred timișorenii despre primii doi ani și jumătate de mandat. Mizând probabil pe memoria scurtă la locuitorilor urbei de pe Bega, precum şi pe tăcerea anagjaţilor din primărie sau a foştilor consilieri PNŢCD, edilul a strecurat printre intrebările legate de activitatea sa din primii doi ani şi jumătate de mandat mai multe proiecte începute în timpul administraţiei Ciuhandu, cum ar piaţa din Iosefin sau construirea centrului de afaceri Incuboxx. Mai mult, primarul şi-a asumat meritele relansării sportului pe plan local.


Însă, de departe, cea mai controversată întrebare se leagă de finalizarea afacerii „Acvariului”, despre care edilul spune că a fost făcută fără vreun ban. Vă reamintim că pentru demolarea clădirii de sticlă din centrul oraşului şi recuperarea pasajului de sub Piaţa Victoriei, primăria a dat la schimb trei trenuri în valoare de un milion de euro către SC Al Fer Crom Design SRL şi SC Art SRL.

Chestionarul intitulat „Sondaj privind percepția asupra activității primarului Nicolae Robu în primii 2.5 ani de mandat” are 20 de întrebări și poate fi accesat pe pagina de Facebook a edilului.

1 COMENTARIU

  1. pai nu asa se zice:cand un prost arunca un acvariu in centru, cati destepti nu pot sa-l mute ,poate terenurile acelea valoreaza atat cat spuneti dvs. dar cat valora imaginea aceea a acvariului in piata revolutiei ,poate o stiti si pe aceasta.Incercati sa faceti diferenta si imputati-o la cei vinovati .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.