Elevii din Timiș care chiulesc prea mult de la școală, arși la...

Elevii din Timiș care chiulesc prea mult de la școală, arși la buzunar. Câți bani le-au fost luați

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Vești proaste pentru aproape 300 de elevi din Timiș care au chiulit prea mult de la școală, dar și pentru familiile lor. Și asta pentru că aceștia au rămas, la începutul acestui an școlar, fără alocația suplimentară de sprijin familiar pentru că au acumulat cel puțin zece absențe nemotivate în cel de-al doilea semestru din anul școlar 2013 – 2014.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, această alocație suplimentară este cuprinsă între 82 și 428 de lei. „Copiii care au un număr mare de absențe riscă să rămână fără alocațiile suplimentare. În semestrul doi al anului școlar 2013 – 2014 au beneficiat de alocații suplimentare 2.226 de elevi, dintre care 291 de elevi au pierdut acest drept pentru că au acumulat un număr mai mare sau egal cu zece absențe nemotivate”, a explicat, astăzi, Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Unitățile de învățământ din județul Timiș în care au rămas cei mai mulți elevi fără aceste alocații pentru că au chiulit prea mult sunt Liceul „Traian Vuia” din Făget, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj, dar și Liceul Alimentar, Liceul Auto sau Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.