Emeric Imre îşi lansează noul album printr-un concert extraordinar la Timişoara

Emeric Imre îşi lansează noul album printr-un concert extraordinar la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de folk şi poezie sunt invitaţi la un recital extraordinar alături de Emeric Imre, în 12 februarie, de la ora 21, la The 80’s Pub, unde binecunoscutul muzician va lansa noul album „Iarna mea cu ochi mari“. Noul material discografic este compus din 17 cântece, printre care şi un colind. Prima melodie de pe albumul “Iarna mea cu ochii mari” este interpretată chiar de fiul artistului. “Albumul conţine piese compuse de mine de-a lungul vremii, de dragoste şi de iarnă. Conţine şi “Sfânta noapte de Crăciun”, singura colindă de pe album, pe linia mea melodică şi versurile făcute în mod special de Adrian Păunescu în 1995. Am colaborat la acest album cu unii dintre cei mai buni instrumentişti din Cluj“, spune muzicianul.

Emeric Imre s-a născut la începutul anului 1965, dintr-o femeie aprigă şi sănătoasă, care era jumătate româncă, jumătate poloneză, şi dintr-un bărbat jumătate maghiar, jumătate evreu, în zona care astăzi este cartierul clujean Dîmbu Rotund.


A fost îndreptat spre muzică încă de mic, începând să studieze vioara din clasa întâi, la îndemnul tatălui său. În 1984, a debutat la Cenaclul Flacăra. Pe lângă participarea la manifestări precum turneul „Folk You”, la a cărui iniţiere susţine că a avut o contribuţie însemnată, muzicianul a susţinut o serie de concerte, iar în 2006 a lansat albumul „Nebun de alb”, înregistrat împreună cu Jimi El Lako (vioară şi chitară), Roje (clape) şi Sebi Lazăr (percuţie). Muzicianul va împlini în data de 30 ianuarie, frumoasa vârstă de 51 de ani, iar intrarea la acest eveniment de neratat pemtru amatorii de folk este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.