Hayat Boumeddiene, cea mai căutată femeie din Franţa, s-ar afla în Turcia...

Hayat Boumeddiene, cea mai căutată femeie din Franţa, s-ar afla în Turcia sau în Siria

0
DISTRIBUIȚI

Hayat Boumeddiene, soţia lui Amedy Coulibaly, autorul atacului de vineri de la magazinul evreiesc din Paris, s-ar afla în Turcia sau în Siria, potrivit informaţiilor obţinute de presa franceză, scrie Mediafax.

Potrivit ediţiei electronice a cotidianului Le Parisien, cea mai căutată femeie din Franţa s-ar afla în prezent în Siria, după ce ar fi călătorit la 2 ianuarie la bordul unui avion pe ruta Madrid-Istanbul, în compania unui bărbat al cărui frate este cunoscut de serviciile franceze de informaţii.

Serviciile de informaţii turce notează că femeia a traversat frontiera turco-siriană joi, 8 ianuarie. Ea avea un bilet retur pe ruta Istanbul-Madrid pentru vineri, 9 ianuarie, dar femeia de 26 de ani nu s-a aflat la bordul acestui avion.

Cotidianul Liberation scrie de asemenea că Hayat Boumeddiene s-ar putea afla în Turcia sau în Siria.

Presa franceză a scris vineri că femeia a participat alături de soţul său la atacul de la magazinul evreiesc din Paris, unde acesta a ucis patru persoane şi a luat ostatici, înainte de a fi neutralizat de forţele de ordine.


Presa a scris că Hayat Boumeddiene ar fi reuşit să fugă în cursul asaltului forţelor de ordine asupra magazinului.

De asemenea, surse apropiate anchetei au declarat anterior că Boumeddiene şi Coulibaly au fost văzuţi împreună într-un taxi, la Paris, joi seara, după ce bărbatul a ucis o poliţistă la Montrouge şi înainte de a comite atacul de la magazinul evreiesc.

Presa franceză a publicat mai multe fotografii cu femeia, în timp ce trage cu arbaleta sau purtând un văl islamic integral, care îi acoperă întregul corp, cu excepţia ochilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.