IMOBILIAR Vile la preţ de apartament, la Timişoara. Unde puteţi găsi cele...

IMOBILIAR Vile la preţ de apartament, la Timişoara. Unde puteţi găsi cele mai bune oferte pentru cumpărarea unei locuinţe

1
DISTRIBUIȚI

Dacă acum câțiva ani, la începutul perioadei de recesiune, 60.000 de euro putea fi considerată drept o sumă modestă modestă pentru achiziția unei locuințe mici, cel puțin în marile orașe, în prezent, banii sunt suficienți pentru achiziția unei vile.

Potrivit unei analize realizate de specialiștii imobiliari, piața s-a schimbat radical. În zona Soarelui din Timișoara, un apartament cu patru camere, de 90 de metri pătrați utili, are un preț cerut de 60.000 de euro.


Acesta este situat la etajul trei din patru al unui bloc finalizat înainte de 1990. Cu aceeași sumă poate fi achiziționată, tot în sudul orașului, în zona Steaua, un apartament nou, într-un bloc finalizat în 2008. Locuința are 78 de metri pătrați utili și se află situată la etajul trei din patru. În zona Plopi, o casă cu patru camere, structurată pe parter și mansardă, este scoasă la vânzare pentru 60.000 de euro. Locuința a fost construită în anul 1999, are o suprafață utilă de 150 de metri pătrați și 486 de metri pătrați de teren”, spune Daniel Crainic, analist al pieței imobiliare.

Cu aproximativ aceeași sumă, bănățenii pot achiziționa case de vacanță cu suprafețe mari de curte și piscină, în toată țara, iar anunţurile se găsesc pe toate site-urile de profil.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.