SCANDALOS Polițiștii, puși de șefi să înregistreze dosarele de tâlhărie ca furturi....

SCANDALOS Polițiștii, puși de șefi să înregistreze dosarele de tâlhărie ca furturi. Vezi avertismentul sindicalistului șef Doinel Malcoci VIDEO

7
DISTRIBUIȚI

Invitat în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, Doinel Malcoci, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Timiș, a comentat vizavi de mai multe nereguli din Inspectoratul de Poliţie Timiş, ca urmare a descinderilor DGA si DNA la instituţie.

Acesta a dat asigurări că deşi o bună parte din nereguli se găsesc la Poliţia Rutieră mai există şi alte sectoare unde există probleme destul de grave. Mai mult, pentru a ilustra afirmaţia cu un exemplu concret, Malcoci a spus că „există şefi care vor să îşi păstreze scaunele şi vor cât mai multe amenzi de la subalterni.


Poliţiştii vor deveni şi contabili. (…) Sunt şefi în Poliţia Timişoara, nu la secţii, o să îi găsească cei care au posibilitate de la nivel central. Am transmis un mesaj, ca să ştie de unde li se trage”.

Fiindcă moderatorul i-a cerut detalii Malcoci a făcut dezvăluiri vizavi de modul în care cazurile de tâlhărie sunt catalogate drept furturi pentru ca statisticile să fie mulţumitoare pentru Bucureşti. Malcoci a spus că nu există modalităţi de falsificare a probelor, dar că „sunt oameni în poliţie care fac presiuni ca tâlhăriile să fie înregistate ca furturi. Din start dau altă încadrare ca să nu se raporteze la Bucureşti că e tâlhărie. Eu merg cu dosarul la procuror care spune că ăsta nu e furt, e tâlhărie, se înregistrează tâlhărie, dar tu nu mai schimbi din furt la raport”. Sindicalistul a conchis că „unii ar trebui să nu mai aibă somn, de azi, la Timiş”.

7 COMENTARII

  1. Veniti si verificati cum sunt lasate in sertare dosare penale, nu se face nimic in ele, pentru a interveni prescriptia si a beneficia de ,,avantaje”. Niciun sef din politie nu vrea sa verifice cum stau dosarele pe linie moarta si sa-i traga la raspundere pe cei vinovati. Cum sa tii un dosar doi sau trei ani si sa nu faci nimic in el sau sa motivezi ca-i plecat din tara autorul? Cine te opreste sa-l trimiti in judecata in lipsa? Probabil ,,avantajul”.

  2. Pe cand un presedinte de sindicat precum dnul Malcoci,si la Pol.de Frontiera,drept ,cinstit,curajos,cu onoare si demnitate,care sa se lupte cu abuzurile si neregulile din acest inspectorat,cu cumetriile si nepotismul,cu relatiile bazate pe …!!!???

  3. Malcoci asta e mancator de kkt! cand merge pe banii prostilor de la sindicat si linge bucile sefilor…atunci totul e bine. acum cand hotii sunt la puscarie se da mare scula in bascula! nimic nu a facut pentru politisti acest bou. cu craciunescu a avut mai multe de impartit si invidia il mananca pe bou… asta e Malcoci.

    • @ariciu: Ramii un arici si nimic mai mult! Cind te vei arata in public si declari acest lucru, vom vedea cine are dreptate! In Romania, unde hotii conduc, a spune adevarul, a ajuns un defect!

    • Spune ceva ce a facut exact Malcoci decit sa fie de servici la sefi, din cite am auzit este ofiter de servici pe unitate in rest habar nu are de munca de politie a vazut el personal un infractor? Nu doar din poze ca asa am vazut toti dar scuze poate a vazut un hot de gaini la Deta. Pe el il intreaba cineva cum a facut vila in Timisoara ca din salaru nu cred.

    • Parca mi-ai citit gandurile ariciule. Ce a facut domnul lider sindical, lucratorul de la politie ca politist e prea mult spus pt lucratorii ipj timis…pt colegul nostru de la Recas? NIMIC!

  4. Sifioanele orasului si oamenii serviciului de incestigatii criminale Timis ; BONCU LUCIANA, POPOVNICU VALERIA , CALAFETEANA MAREANA SI TARZANUCA , dupa ce ia tavalit Dascalescu pe unde ia prins si ia umilit au hotarat sa il lege pe declaratii mincinoase si dosare fabricate cu ajutorul procurorului de caz TRION MARIUS SI Serviciul de incestigatii criminale ! Speram sa vedem curand pe domnul PROCUROR TRION MARIUS INTREBAT DE “sanatate” pt ca continua sa faca abuzuri in dosarul cu focuri de arma Dan Pltinisan , Sloganul lui este; toata lumea minte numai Baietii mei au dreptate (interlopi) , veti ajuge precum acesti militieni !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.