INCREDIBIL Doi timişoreni au furat o motocicletă, au vândut-o, iar apoi au...

INCREDIBIL Doi timişoreni au furat o motocicletă, au vândut-o, iar apoi au furat-o din nou. Ce scuză au găsit

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri din Timiș au furat o motocicletă, au vândut-o, iar apoi au furat-o din nou. Nu este singura infracțiune pentru care cei doi sunt cercetați.

În cursul zilei de ieri poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control o motocicletă care circula pe raza localităţii Becicherecu Mic. În urma verificărilor, aceștia au constatat că șoferul de 31 de ani nu deține permis de conducere, iar motocicleta avea aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare. Mai mult, vehicului figura ca fiind furat, lucru pentru care poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au făcut cercetări.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 31 de ani, împreună cu un alt tânăr de 23 de ani, a furat motocicleta din Timișoara în luna mai 2014.


Pentru că au avut nevoie de bani, cei doi au vândut-o în localitatea Cernăteaz. Motocicleta nu a rămas în Cernăteaz deoarece în urmă cu două zile, cei doi au furat-o pentru a doua oară, pe motiv că persoana le-ar fi datorat o sumă de bani.

Cei doi sunt cercetaţi sub control judiciar pentru furt de vehicule. De asemenea, tânărul de 31 de ani este cercetat şi pentru infracţiunile comise la regimul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.