INEDIT Studenții economiști de la Universitatea de Vest din Timișoara au acces...

INEDIT Studenții economiști de la Universitatea de Vest din Timișoara au acces la informație direct de pe smartphone. Ce aplicație a fost dezvoltată

0
DISTRIBUIȚI

Facultatea este la doar un click distanță pentru studenții economiști din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În premieră, prin intermediul aplicației FEAA pentru telefoane inteligente, studenții de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) au acces la informație direct de pe smartphone.

Potrivit reprezentanților universității, este vorba despre o aplicație prin care studenții au la dispoziție o serie de funcționalități deosebit de utile care le facilitează accesul la informații privind activitățile din facultate. Astfel, studenții pot accesa mai ușor informații administrative importante, evitând să stea la coadă la secretariat. De asemenea, aplicația FEAA include și alte funcționalități, precum orarul digitalizat, știri sau sondaje.

În prezent, aplicația poate fi accesată doar de către studenții economiști de la Universitatea de Vest din Timișoara.


Însă, dacă studenții vor fi încântați de idee, pe viitor acest serviciu se va implementa la nivelul întregii universități sau, mai mult, pentru tot mediul universitar timișorean. Aplicația reprezintă un proiect complex inițiat de o echipă coordonată de studentul Remus Rădvan cu suport tehnic din partea unei firme private. Aplicația FEAA este deja disponibilă pe Google Play pentru smartphone cu sistem de operare Android și poate fi accesată utilizând link-ul bit.ly/aplicatieFEAA .

„Inițiativa se înscrie în demersurile noastre de sprijinire a studenților și de promovare a spiritului antreprenorial. Faptul că acest proiect este realizat de studenți împreună cu Alumni subliniază faptul că suntem o comunitate unită. Colaborarea cu mediul de afaceri, cu absolvenți ai Universității, este una constantă, proiectele comune fiind acel plus de valoare de care orice instituție de învățământ superior are nevoie”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.