Instanţa a decis: Marian Vasile a fost schimbat ilegal din funcţia de...

Instanţa a decis: Marian Vasile a fost schimbat ilegal din funcţia de vicepreşedinte al CJT. Cum comentează Titu Bojin

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul județean PNL Marian Vasile a anunțat că a câștigat în primă instanță procesul intentat conducerii Consiliului Județean Timiș ca urmare a schimbării sale din funcția de vicepreședinte.

Vă reamintim că la scurt timp după ruperea USL locul lui Marian Vasile a fost luat de pepededistul Florian Zanfir, care ulterior a profitat de celebra ordonanță dată de Liviu Dragnea și a trecut la PSD.

Prin intermediul unui comunicat de presă Vasile anunță că „din păcate, ce se întâmplă în ultima perioadă pe scena politică din Timiş nu este normalitatea pentru care ne-am angajat, ca oameni politici, în faţa alegătorilor. În fiecare zi, ni se dau exemple despre cum NU ar trebui să arate normalitatea pe care unii politicieni o promoveaza. Adevărul trist este că astăzi nu putem să cerem normalitate, pentru că încă nu trăim în normalitate, dar asta nu înseamnă că trebuie sa ne oprim în a lupta pentru a o obţine.


În această direcţie am acţionat şi atunci când am luat decizia de a contesta în instanţă hotărârea Consiliului Judeţean prin care am fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte al acestei instituţii, în luna iunie 2014. Pentru că au fost încălcate regulile şi legea, pentru că a fost un abuz pe care eu, din principiu, nu-l pot accepta. Acest demers ilegal a fost sancţionat pe 21 ianuarie, în şedinţă judecătorească, de către Tribunalul Timiş, care mi-a dat dreptate. Sigur, există cale de atac, nefiind o decizie definitivă, dar am speranţa că acea normalitate la care sper să ajungem în toate instituţiile statului, nu doar în justiţie, să se întâmple cât mai repede”.

Șeful CJT, Titu Bojin, ne-a declarat că „încă nu am luat la cunoștință de această decizie, ea va veni probabil în cursul săptămânii viitoare la CJT. Cu siguranță se va face contestație și abia după ce vom avea sentința definitivă vom vedea ce e de făcut, pentru că momentan nu știu nici măcar ce a decis instanța”.

Marian Vasile a conchis că dacă sentința va fi contestată „ne vom judeca la Curtea de Apel. Fiind vorba de un proces în contencios, probabil se va judeca cu celeritate și nu este exclus ca în luna aprilie să avem deja o sentință definitivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.