Ioan Cojocari, scos basma curată. Cum a convins secretarul comisia de disciplină...

Ioan Cojocari, scos basma curată. Cum a convins secretarul comisia de disciplină că plenul pentru schimbarea viceprimarului Dan Diaconu a fost constituit legal

1
DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută consilierul local Bogdan Herzog anunţa pe site-ul său personal că secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, va da socoteală în faţa Prefecturii Timiş pentru modul în care a fost organizat plenul din 2014 prin care PSD Timiş a încercat schimbarea viceprimarului Dan Diaconu şi înlocuirea lui că ţărănistul Bogdan Herzog.

“Într-adevăr, urmare a episodului din luna iunie a anului trecut, când în aceeași zi s-a votat pe rând excluderea mea și a colegului Flavius Boncea din Consiliul Local Timișoara și ulterior schimbarea vice-primarului Timișoarei, am înaintat o adresă către Prefectură Județului Timiș, în care solicităm lămurirea următoarelor aspecte. Cum a putut primi aviz de legalitate cererea de excludere din CLT înaintată de colegii liberali, din moment ce așa-zisă excludere a mea și a lui Flavius Boncea din PNȚCD, urmă să se întâmple peste 3 zile?, Aveau dreptul unii consilieri să solicite unilateral excluderea altor colegi, doar pentru că așa vor ei, fără să aibă niciun document la bază? De ce au fost introduse punctele respective pe ordinea de zi? În fine, solicitam și verificarea legalității documentului prezentat în dimineață zilei de 6 Iunie de către Organizația Municipală a PNȚCD (la vremea respectivă) pe care apare o ștampilă care nu există din punct de vedere legal (?!)

Deși aproape că uitasem de adresă depusă acum mai bine de jumătate de an, lucrurile pot deveni interesante, nu atât prin prismă anchetei administrative declanșate în primărie (la cererea prefectului presupun) ci prin prismă pașilor care ar putea să urmeze ulterior”, a scris Herzog.
Cazul secretarului a fost deja judecat.


Subprefectul Zoltan Marossy ne-a declarat că „i-am cerut domnului Cojocari actele necesare pentru a dovedi că plenul a fost organizat legal. Acesta ne-a trimis o motivare de jumătate de pagină și semnăturile a nouă consilieri, fiind vorba de un plen extraordinar. Am clasat cazul conchizând că legea nu a fost încălcată”.

1 COMENTARIU

  1. herzog securistul rus e penibil. a vazut ca nu i-a iesit lovitura de palat organizata de ciuhandu via psd asa ca a parat ca nu e legala sedinta in care isi chemase toti prietenii sa vada cum iese el viceprimar . piticul sovietic a luat insa plasa iar concubinii lui afaceristi din famiglia ciuhandu au luat foc sarind in cap lui cojocari, fostul lor om de casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.