Licitaţiile pentru reabilitarea termică a blocurilor din Timişoara cu fonduri europene, în...

Licitaţiile pentru reabilitarea termică a blocurilor din Timişoara cu fonduri europene, în linie dreaptă. Ce demersuri a făcut primăria

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările de reabilitare termică a blocurilor din Timişoara cu fonduri europene ar putea debuta în primăvara acestui an.

Nu mai puţin de cinci contracte au fost semnate pentru ca 51 de blocuri din Timişoara să fie reabilitate termic. Legat de stadiul licitaţiilor, municipalitatea a transmis că “momentan, pentru patru contracte s-au demarat procedurile de privind achiziţia execuţiei lucrărilor de reabilitare, respectiv pentru 26 de blocuri.


Pentru cealaltă cerere de finanţare care cuprinde 25 de blocuri procedurile de achiziţii urmând a fi demarate în cursul lunii ianuarie”. Vă reamintim că blocurile care vor intra în reparaţii sunt situate pe marile artere ale urbei de pe Bega.

Pentru viitorul ciclu de finanţare, edilul şef Nicolae Robu a menţionat că una din priorităţile primăriei va fi reabilitarea cu bani europeni a clădirilor aparţinând şcolilor şi altor unităţi din subordinea municipalităţii. Totodată, primăria a mai informat şi că la ADR Vest mai există în evaluare două cereri de finanţare, fiecare cerere include câte un bloc de locuinţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.