Lista palatelor cu turnuleţe care tronează ILEGAL în Timişoara. Pe cine e...

Lista palatelor cu turnuleţe care tronează ILEGAL în Timişoara. Pe cine e furios primarul Nicolae Robu şi ce sancţiuni promite

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a recunoscut astăzi că investigarea legalităţii palatelor cu turnuleţe din urbea de pe Bega merge extrem de greu.

„Am cerut direcţiei de Urbasnim să facă o situaţie la zi cu aducerea la legalitate a clădirilor din oraş care la privire sunt suspecte că ar fi făcute fără autorizaţie sau respectarea autorizaţiei. Sunt nemulţumit de ritmul în care Direcţia de Urbanism lucrează şi am avut o discuţie în care le-am atras atenţia”, a spus Robu.

Edilul a prezentat lista cu casele cu probleme. „Strada Demetriade numărul 190, Ingne Ana lipsă de autorizaţie pentru o parte din ce e construit şi nerespectarea autorizaţiei. Sunt patru notificări transmise din vara trecută fără nicio reacţie din partea proprietarilor ori regula era o notificare, un termen, după care iniţierea procesului judiciar.


Numai în instanţă se pot rezolva astfle de probleme, dar eu sunt ferm. Strada Frigului numărul 11, Mitruţ Florian, nu au reuşit să găsească autorizaţie în arhivă, nici nu pot să spună dacă s-a respectat legea sau nu. S-au transmis două notificări să transmită autorizaţia, nu au reacţionat, deci vedem că nu este în ordine. Mătărsarilor Rad Lidia Anca lipsă autorizaţie, nerespectare lege pentru construcţii patru notificări; Mătăsarilor nr. 31 Răzneaş Reitan două notificăr; Samuil Micu 15 Constantin Robert lipsă autorizaţie, nerespectare pentru ce s-a construit 3 notificări; strada Lorena 27 Ciucur Tibi nu se ştie ce e acolo are două notificări; Lorena 44 Constantin Dinarca, notificări”.

Primarul a conchis că e nemulţumit de ritmul în care lucrează direcţia de Urbanism şi a comentat că nu e normal ca niciun proces să fi ajuns pe masa personalului de la Juridic. Practic de toamna anului trecut au fost verificate circa 15 case. Deocamdată edilul a transmis un avertisment verbal către arhitectul Sorin Ciurariu, însă promite că acesta va fi sacţionat conform regulamentului din primărie.

1 COMENTARIU

  1. Asa domn` primar…Cauta vinovatii pentru chestii prescrise de ani de zile. Daca nu au fost luate masuri pana acum poti sa uiti. Mai bine vorbeste cu Cojocari si cu Ciuhandu ca au ei lista cu toate turnulete pe care le-au aprobat si le-au taxat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.