A lovit un pieton pe o stradă din Timişoara şi a fugit...

A lovit un pieton pe o stradă din Timişoara şi a fugit de la locul accidentului. Ce SURPRIZĂ au avut poliţiştii

3
DISTRIBUIȚI

A dat cu mașina peste un bărbat, dar fără să îi pese în ce stare este victima a fugit de la locul accidentului. Un șofer a provocat un accident rutier aseară într-o intersecţie din Timișoara, dar a părăsit locul accidentului.

Șoferul se deplasa pe strada Mareșal Alexandru Averescu, iar în intersecția cu strada Drubeta a lovit un bărbat de 33 de ani care traversa pe marcajul pietonal.


Deși a văzut ce s-a întâmplat, șoferul și-a continuat drumul.

În cele din urmă acesta a fost depistat de polițiști care i-au testat pe ambii bărbați cu aparatul etilotest. În urma rezultatului s-a stabilit că pietonul a consumat băuturi alcoolice. Valoarea rezultată a fost de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei, de către conducătorul vehiculului.

3 COMENTARII

  1. Si eu era sa fiu accidentata acum o saptamana pe trecerea de pietoni de langa Casa Austria pe B-dul Liviu Rebreanu. O masina a venit cu viteza dinspre Magazinul Billa, a virat stanga pe culoarea verde a semaforuluifara sa imi acorde prioritate, reusind sa ma evite. In final, soferul a oprit, s-a dat jos din masina, s-a uitat si a plecat dupa ce am inceput sa strig la el. S-a intamplat in data de 15.01.2015 la ora 18,oo. Nu am reusit sa retin numarul masinii din cauza sperieturii.

    • spre binele tau invata sa te asiguri chiar daca ai prioritate. pedeapsa primita de un sofer vinovat pt ranire/omor din culpa nu cred ca consoleaza suferinta ta sau a familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.