MĂCEL cu topoare între doi cumnați, într-un sat din Timiș. De la...

MĂCEL cu topoare între doi cumnați, într-un sat din Timiș. De la ce motiv ABSURD a pornit scandalul

2
DISTRIBUIȚI

Bătaie cu pumni, picioare și topoare în această după-amiază într-o localitate din județul Timiș. Scandalul monstru a pornit de la o ceartă între doi cumnați și s-a petrecut în mijlocul satului Coșteiu în jurul orei 14.00. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj de la Ambulanță pentru că unul dintre bărbații implicați s-a ales cu mâna tăiată. Potrivit martorilor, răfuiala a pornit de la un buletin pe care victima i l-ar fi cerut atacatorului, iar acesta a refuzat să il dea, scrie redesteptarea.ro.

Bărbatul care s-a ales cu mâna tăiată de lama unui topor are 40 de ani și este din localitatea Țipari.


Acesta a mers astăzi la Coșteiu ca să îi ceară cumnatului buletinul nepoatei sale, care era căsătorită cu unul dintre copiii acestuia, dar nu a primit actul. Din cauza faptului că a fost refuzat, între cei doi a izbucnit o ceartă care s-a încheiat doar după ce bărbatul s-a ales cu mâna aproape secționată. Medicii de la fața locului au preluat victima și au transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Anchetatorii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc scandalul şi atacul sângeros asupra victimei. Aceştia vor monitoriza situaţia tensionată dintre cele două părţi, pentru a evita oricare altă altercaţie în viitor.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.