Mână dură în PDL, Dan Popa promite să taie şi să spânzure...

Mână dură în PDL, Dan Popa promite să taie şi să spânzure cu traseiştii. Ce spune despre schimbarea viceprimarului Stoia şi a vicepreşedinţilor de la CJT

10
DISTRIBUIȚI

Probleme fierbinţi ale judeţului Timiş, dar şi ale Timişoarei au fost lămurite de şeful PDL Timiş, Dan Popa, astăzi în cadrul unei conferinţe de presă. Copreşedinte al PNL alături de Nicolae Robu, Popa a menţionat că eforturile de unire dintre PDL şi PNL continuă.

„Legat de schimbarea vicepreşedinţilor la CJT, în acest moment prin lipsa consilierului Mihoc e o problemă, nu avem o majoritate facem demersuri, dar nu am reuşit să obţinem o majoritate, mai ales în situaţia în care cei doi consilieri plecaţi de la noi s-ar putea să se întoarcă la noi. Nu ştiu care vor fi şansele, sunt mulţi care spun că măsurile nu se vor aplica legat de trecut. Este o dorinţă, dar nu vedem luminiţa de la capătul tunelului. Noi am încercat să negociem cu toţi, care nu sunt în stare să asigurăm o majoritate”, a spus Popa.

Nici mult trâmbiţata schimbare a viceprimarului Traian Stoia nu le mai face cu ochiul liberalilor.
„Este o altă problemă, cred că în momentul ăsta, după modul în care s-au stabilit responsabilităţile domnului viceprimar Stoia, nu cred că mai e o agitaţie.


Colegii noştri consilieri locali nu au mai adus în discuţie această luptă şi acolo este fragil, nu suntem siguri că putem ieşi câştigătiori”, a spus Popa.

Despre ipoteza reprimirii traseiştilor plecaţi odată cu ordononanţa lui Dragnea, Popa a spus că
„lor li s-a întins o capcană li s-a oferit o variantă, cei care au fost neabili sau neimplicaţi au plecat. Au plecat nişte primari, nişte consilieri judeţeni, mulţi dintre ei regretă şi deja bat pe la porţi, dar nu îi mai luăm înapoi. Dacă consilierii locali se vor întoarce de unde au plecat noi vom prodeca ca atare îi vom suspenda a doua zi, nici pe primarii care au plecat nu îi vom mai primi înapoi”.

10 COMENTARII

  1. nu stiu ce de a trebuit sa treaca atatia ani de la revolutie, sa incepem sa gandim cu capul nu cu buzunarul! dar sa zicem ca e bine si acum! speram ca macar de data asta sa se schibe ceva…in bine sper

  2. unii se pare ca au inteles ce s-a intamplat pe 16 noiembrie… altii mai putin..domnule popa, poate il faceti pe popoviciu sa nu mai vorbeasca prostii

  3. nici nu cred ca schimbarea unora ar trebui sa fie principalul obiectiv pe agenda politica a acestui nou pnl…sa se gandeasca la primarii din judet, la proiectele care sunt pt oameni, pt cetatenii acestui judet si sa gaseasca finantare pt priectele care sunt atat de necesare! nu vrem lupta pe functii, vrem lupta pe fondurile impartite mereu dupa culoarea politica, lucru care nu vrem sa-l mai vedem! oameni cu nevoi impartiti de culori politice si lupte pe cat de plin trebuie sa fie buzunarul unuia sau al altuia! trebuie sa va intoarceti fata catre oameni! prea mult au fost tratati cu indiferenta!
    un primar

  4. de o mana dura e si nevoie sa mai starpeasca couprtii astia din politica…sper ca popa pune la punct si aspectele astea…mai e de lucru pana sa poata spune ca are o echipa cu care se merita sa iesi in fata.

  5. P.D.L-ul este un partid corupt, nu stiu ce cautati in P.N.L, SPER CA NEAMTU S-A SE OCUPE DE VOI SI S-A MERGETI ACOLO UNDE V-A ESTE LOCUL, MAI UMBLATI SI DUPA FUNCTII DUPA CE ATI JEFUIT TARA.

  6. Cand EU decid atunci asa se intampla nu cum spun cei de la pdl. Pai ei nu mai au partid, ce sa hotarasca ei cand EU sunt jupanul? Pai asa ne fost vorba Dane? Nu ai spus tu ca vrei numai sa iti rezolvi afacerile si eu conduc partidul? Acum o schimbi? Oricum tu cu partidul tau nu existati asa ca vorbesti ca cucu in padure. Cine te asculta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.