Marile concerte care ocolesc Timișoara și anul acesta

Marile concerte care ocolesc Timișoara și anul acesta

2
DISTRIBUIȚI

Până să ajungă la concertul de Anul Nou de la Viena, românii au mari concerte acasă. 2015 e anul marilor concerte, la noi. Artiști de primă mână ocolesc ce-i drept, Timișoara, însă promit evenimente de mare clasă la București sau Cluj.

Robbie Williams anunță concertul anului în România. Pentru prima dată în țara noastră, britanicul vine la Bucureşti pe 17 iulie și va concerta în Piața Constituției. Biletele nu au fost puse încă în vânzare. Graba cu care românii au epuizat biletele i-au obligat pe organizatorii concertului violonistului Andre Rieu să organizeze nu unul, ci cinci concerte, programate toate în luna iunie, pe 6, 11, 12, 13 și 14. Pentru un loc, tot în Piața Constituției, se plătește între 200 și 800 de lei.

Formaţia suedeză Sabaton, una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal şi heavy metal, va concerta, pe 27 ianuarie, la Turbohalle din Bucureşti. Biletele costă 75 de lei. Trupa prezintă concertul de lansare a noului album, „Heroes”. Concertul este un warm up party oficial pentru Metalhead Meeting 2015. Participanții vor beneficia de reduceri la evenimentele viitoare și vor afla noutăți despre festival.

Toto Cutugno, cunoscutul interpret italian al anilor 90 va concerta, pe 27 februarie, la Sala Palatului din București, într-un show unic, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti. Prețul biletelor începe de la 100 de lei și ajunge, pentru categoria VIP, la 500 de lei.

„Regele flamenco-ului”, Joaquín Cortés va prezenta „Gitano”, „cel mai intim spectacol de până acum”, pe 15 martie, tot în Sala Palatului.


Cortés vine alături de opt dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, doi dansatori de flamenco, 17 muzicieni şi opt solişti de flamenco. Biletele costă între 125 și 350 de lei. Cântăreţul spaniol David Bisbal va susține la Sala Palatului, pe 18 martie un concert care face parte din turneul internațional „Tú y Yo”. Prețul biletelor variază între 80 și 395 de lei.

Mariza, cântăreața supranumită „regina muzicii fado”, care a cântat în premieră românească la Festivalul Plai, la Timișoara, va concerta din nou în România, pe 24 martie, tot în Sala Palatului din capitală. Biletele costă între 110 și 260 de lei.

Richard Clayderman, unul dintre cei mai faimoşi pianişti din lume, revine la Bucureşti, pe 26 martie, cu spectacolul „From Paris with Love” ce va fi prezentat în premieră mondială. Pentru evenimentul din Sala Palatului biletele costă între 95 și 400 de lei.

Marc Anthony va susţine un concert în incinta Romexpo, pe 31 martie. Biletele au fost puse în vânzare contra unor sume între 220 și 870 de lei. Duo-ul suedez Roxette va concerta pe 17 mai, la Arenele Romane din Bucureşti. Aceasta este a doua vizită a trupei în capitala României. Biletele costă între 145 și 295 de lei. OneRepublic, una din cele mai iubite trupe pop ale momentului, vine pe 4 iunie la Arenele Romane. Biletele costă între 120 și 235 de lei. Veteranii de la Europe vor concerta pe 11 iunie, în Sala Palatului. Biletele costă între 150 și 350 de lei. Urmează Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, o trupa de alternatve-indie/stoner rock din Belgia, care va cânta la Arenele Romane pe 4 iulie. Biletele costă între 39 și 54 de lei.

Noul an pune Clujului titlul de Capitală Europeană a Tineretului, ocazie cu care aici sunt anunțate peste 1.500 de evenimente. Piesele de rezistență vor fi concertele Avicii ( 30 iulie) și David Guetta ( 2 august).

2 COMENTARII

  1. Richard Clayderman are concert la Opera, e plin de afise prin tot orasul ce mama naibii de articol e asta??? unde mai pui ca evenimentul e in martie si deja nu mai sunt doar bilete scumpe.

  2. Richard Clayderman are concert si la Timisoara. data concertului lui Robbie Williams nu se cunoaste inca, de unde ati scos voi 17 iulie (in afara de event-ul creat pe FB fara a avea vreun suport real)?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.