Medicii de familie din Timiș, mesaj către pacienți: „Vă consultăm și fără...

Medicii de familie din Timiș, mesaj către pacienți: „Vă consultăm și fără carduri de sănătate”

2
DISTRIBUIȚI

Majoritatea medicilor de familie din județul Timiș refuză, în continuare, să împartă cele aproape 50.000 de carduri de sănătate rămase nedistribuite, care au ajuns la CJAS Timiș, după ce poștașul nu i-a găsit pe asigurați acasă. Totuși, medicii de familie din județ încearcă să-i liniștească pe asigurații din Timiș, cărora le transmit că, în cazul în care nu se simt bine, vor fi consultați chiar dacă nu au card de sănătate.

„Medicii de familie sunt medici și nu distribuim carduri. Noi consultăm pacienții, iar distribuirea afectează actul medical. Există un contract între CNAS și Poșta Română, deci distribuirea cardurilor nu intră în atribuțiile noastre de medic și nici în contractul nostru de furnizori de servicii medicale.


Suntem de acord să activăm cardurile ca orice furnizor de servicii medicale, ne-am cumpărat cititoare majoritatea dintre noi”, anunță Claudia Iftode, președintele Societății Timiș de Medicina Familiei.

În final, medicul de familie timișorean are și un mesaj pentru asigurați: „Mesajul către pacienți este că noi îi consultăm ca și până acum, cu sau fără card primit. Îi rugăm să aștepte pe cei care au primit carduri, dar care nu au probleme medicale, până se limpezesc lucrurile”, mai precizează Claudia Iftode.

2 COMENTARII

  1. Da medicii consulta fara carduri ca sa poata fura in continuare . Dea aia ne trezim internati in spitale fara voia noastra. analize fara voie ,vezi FIZIOCENTER dovedit dar tara e plina. Ar fi culmea sa le distribuie medicii adica sa isi taie furaciunea de sub picioare,,,,,,,,,,,,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.