Muzică made in Timişoara în topul celor mai bune discuri din America....

Muzică made in Timişoara în topul celor mai bune discuri din America. Teo Milea îşi cumpără primul bilet la concertul său

0
DISTRIBUIȚI

După ce anul trecut, compoziţiile lui Teo Milea şi-au găsit locul în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, muzicianul timişorean are parte de o nouă recunoaştere peste Ocean: albumul de debut numit “On white … and black keys” a câştigat locul secund în topul „Album of the Year“, alcătuit de specialiştii postului de radio american. „Nu am ştiut de acest clasament, dar am aflat în urmă cu o lună, când albumul meu a fost nominalizat la categoria discul anului. Evident că mă bucur foarte mult pentru această distincţie. Mă simt genial prin faptul că sunt apreciat într-un loc unde muzica este consumată la adevărata ei valoare şi mai ales într-o ţară în care concurenţa este fantastică. Prin aces loc obţinut primul pas a fost făcut. Urmează acum să ajung să performez Live pe scenele de acolo, nu doar să fiu ascultat la radio sau pe CD.


Fiecare CD vândut, fiecare bilet vândut, fiecare nominalizare mă determină să merg mai departe pe drumul acesta, către zone unde oamenii au mintea deschisă. Totodată, această recunoaştere o dedic publicului meu“, ne-a declarat muzicianul timişorean.

Următorul concert „acasă“ al artistului care pregăteşte pentru acest an lansarea unui nou material discografic numit Open Minds, va avea loc în data de 1 martie la The Note Pub, ocazie cu care melomanii vor putea asculta în premieră câteva frânturi din discul care va fi lansat oficial în cursul acestei toamne. Biletele pentru acest recital se vor pune în vânzare duminică 1 februarie, la ora 12, la locaţia unde va avea recitalul, iar Teo Milea va fi prezent la faţa locului pentru a cumpăra primul bilet. „Voi fi acolo şi îmi voi cumpăra primul bilet, exact la fel cum am făcut şi cu ocazia concertului pe care l-am susţinut anul trecut la Filarmonica Banatul. Mai apoi, o să fac cadou acest bilet. Este plăcerea şi felul meu de a mulţumi tuturor acelora care îmi ascultă muzica“, a mai adăugat Teo Milea. Biletele pentru concertul din 1 martie al artistului costă 30 lei.

Foto: Mihai Toth

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.