O bătrână a fost prinsă de polițiști, după ce a furat mâncare...

O bătrână a fost prinsă de polițiști, după ce a furat mâncare și cosmetice. Ce valoare avea marfa

0
DISTRIBUIȚI

Sunt cercetați de polițiști după ce au trecut de casa de marcat cu mai multe produse fără să le plătească. O bătrână din Timișoara a ajuns la poliție după ce a furat dintr-un magazin mai multe produse alimentare și cosmetice în valoare de 200 de lei. Femeia a încercat să iasă din magazin fără să plătească produsele, însă a fost prinsă de agenții de pază care au chemat autoritățile.


Prejudiciul în valoare de aproape 200 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Un alt bărbat de 39 de ani a fost reţinut de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale din Timişoara, fiind depistat după ce a trecut de casa de marcat cu un aparat de nivelat cu laser pe care nu l-a plătit. Prejudiciul în valoare de 655 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, bunul fiind predat reprezentanţilor societăţii comerciale.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cei doi hoți sunt cercetați în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.