O fată de 14 ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se în...

O fată de 14 ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa trenului, de FRICĂ să dea ochii cu părinţii. Cum a fost evitată tragedia

3
DISTRIBUIȚI

O fată de 14 ani s-a aruncat în fața trenului, dar mecanicul a reușit să evite tragedia și trenul a fost oprit la timp. Întâmplarea a avut loc în această după-amiază în cartierul Micălaca din Arad. Tânăra de 14 de ani este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială nr.5 din Arad. Ea a alergat către tren cu gândul să se arunce în faţa lui.

Norocul tinerei a fost că mecanicul a văzut-o din timp şi a reuşit să oprească trenul înainte ca tânăra să ajungă în fața lui.


La faţa locului s-au deplasat mai mulţi oameni ai legii, precum şi o ambulanţă. Din primele informaţii, se pare că eleva s-a lovit la cap și a fost transportată la Spitalul Judeţean, scrie aradon.ro. În jurul orei 15.45, mecanicul trenului a primit aprobarea de la Poliţie pentru a pune trenul în mişcare.

Potrivit martorilor, fata a decis să se sinucidă pentru că avea note proaste la şcoală şi îi era frică de reacţia părinţilor. Joi a aflat că a luat note mici la teză şi pentru că știa că acest lucru nu va fi pe placul părinților a decis să își pună capăt vieții.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. Foarte simpatic la ce nivel de frustrare duce prea multa atentie asupra notelor, cata valva face o simpla foaie de catalog. E adevarat ca nu notele sunt ft importante, pt ca facultatile le cer, dar, din pacate, notele nu reflecta deloc adevarul, in conditiile in care sunt date atat subiectiv de catre profesor, cat si pe puterea de memorare si reproducere ca un papagal, de cele mai multe ori. Foarte interesant ca s-a-ntamplat asta, pacat ca, insa, nu o sa ridice problema mai departe si sistemul va ramane la fel. In alte tari corectarea se face fara ca profesorul sa stie a cui e lucrarea si sunt acceptate orice fel de raspunsuri, esee etc, in sensul ca, atata timp cat argumentele sunt vailde, sunt corect concepute, chiar daca parerea/ideea nu cioncide cu ‘cea predata la curs’, punctajul poate fi tot maxim. Este irelevanta puterea efectiva de reproducere, este ‘notata’ inteligenta, de fapt, puterea de-a face legaturi intre informatii si gasirea celei mai bune dintre ele.
    Frumos sistem, o inteleg pe fata asta prin ce frustrare trece, am fost si eu in acelasi sistem si l-am urat din toata inima, mai ales cand vedeam cat de subiectivi puteau fi unii profesori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.