O fotografie SPECTACULOASĂ cu o clădire din Banat îmbrăcată în gheață, devenită...

O fotografie SPECTACULOASĂ cu o clădire din Banat îmbrăcată în gheață, devenită virală pe internet. Unde a fost realizată

1
DISTRIBUIȚI

O imagine superbă cu o clădire acoperită cu gheață a făcut înconjurul internetului zilele aceastea. Este vorba despre o poză realizată de un fotograf amator, în care este surprinsă stația meteo de pe Muntele Țarcu. Clădirea este îmbrăcată pur și simplu în gheață.

Iarna aceasta a adus cele mai scăzute temperaturi din ultimii 25 de ani, iar după Crăciun indicele de răcire a înregistrat valori record, media temperaturilor în prima săptămâna a acestui an fiind de -22 de grade Celsius pe Muntele Țarcu, scrie resita.ro.

Peisajul superb a fost creat de natură, deoarece viscolul puternic a transportat zăpada care s-a lipit în cele din urmă pe clădire. Fotografia a fost apeciată de utilizatorii activi pe rețelele de socializare asta pentru că stația meteo nu a mai fost niciodată surprinsă în asemenea condiții.


Muntele Țarcu este cunoscut ca fiind primul loc din România unde în luna septembrie a anului trecut au căzut primii fulgi de zăpadă.

4a1e0346ad8b97a6503d7ab1c9c8680f_L

Foto: reșița.ro

1 COMENTARIU

  1. Aproape în fiecare iarna se întâmpla aşa ceva la staţia meteo vf.Ţarcu. La 2000m şi la temperaturi negative nu numai viscolul îmbracă o clădire într-o manta de gheaţă. Ceaţa este în primul rând fenomenul care face să se acopere un obiect cu chiciură la temperaturi foarte scăzute. Apoi ninsorile şi viscolul depun peste chiciură alte straturi de zăpadă îngheţătă făcând să arate o clădire ca un palat de gheaţă.Deci nu este prima data când clădire staţiei meteo arată aşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.