Opt mașini zdrobite de un acoperiș de bloc desprins de vânt. Ce...

Opt mașini zdrobite de un acoperiș de bloc desprins de vânt. Ce spune proprietarul cu cea mai mare pagubă

1
DISTRIBUIȚI

Opt autovehicule au fost avariate în acestă noapte după ce acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt și aruncat peste ele, pe bulevardul Dacia din centrul municipiul Hunedoara. Locatarii blocului povestesc că au auzit zgomote puternice, iar când s-au uitat pe ferestre au văzut acoperișul căzut peste mașini.

Cele mai multe pagube le-a suferit un locatar care avea o mașină de marfă și trei autoturisme parcate lângă bloc, pe stradă. „Patru autovehicule am, toate avariate. Unul dintre ele l-am încercat și urma să-l cumpăr, așa că proprietarul l-a lăsat tot la mine. Niciunul nu are asigurare Casco și nici nu știm împotriva cui trebuie să ne îndreptăm să recuperăm pagubele, ori asociația de proprietari, ori Primăria Hunedoara, care a emis autorizația de construcție firmei care a pus acoperișul”, a spus Raimond Crișan, proprietarul a patru dintre autovehiculele avariate.

acoperisuri prabusite in hunedoara (3)

Pompierii s-au chinuit aproape trei ore pentru a scoate mașinile de sub lemne și tablă și au acționat cu grijă pentru a nu produce pagube și mai mari proprietarilor autovehiculelor avariate.


„Opt autoturisme și un stâlp de iluminat public au fost avariate de acoperișul căzut din cauza vântului puternic. Cinci dintre autovehicule nici nu se vedeau când am venit noi. Le-am scos de sub materialele de construcție și mai departe reprezentanții Primăriei Hunedoara vor ridica din zonă lemnele și tabla”, a declarat comandantul Detașamentului de Pompieri Hunedoara, maiorul Ovidiu Oprean.

Potrivit acestuia, pompierii din municipiul Hunedoara au avut 10 intervenții noaptea trecută și au îndepărtat crengile sau copacii căzuți pe carosabil din cauza vântului puternic.

1 COMENTARIU

  1. Numai meseriasi avem in tara asta,habar nu au dar toti stiu sa faca orice ,de asta cand vine un vant mai puternic se intampla astea.Toți sunt constructori stiu sa puna gresie faianta ,vai de mama lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.