Peste o mie de timişoreni au petrecut Revelionul într-un party incendiar cu...

Peste o mie de timişoreni au petrecut Revelionul într-un party incendiar cu italianca Deborah De Luca FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1080568083">

Peste o mie de timişoreni au avut parte de un Revelion cu ştaif, pus la cale de Blackout, în cadrul căruia au mixat invitaţii speciali Dehorah De Luca şi rezidentul clubului Privilege din Ibiza, Alex Kennon.

Una din cele mai carismatice DJ-iţe italiene la ora actuală, Deborah De Luca, a mixat în premieră în oraşul nostru în luna septembrie a anului trecut şi a reuşit şi de această dată să ţină lumea-n priză cu un set cât se poate de eclectic. Alex Kennon, rezidentul binecunoscutului club Privilege Ibiza s-a născut în Italia şi a devenit cunoscut în multe ţări, iar de Revelion a fost aplaudat la scenă deschisă de amatorii de party care s-au înghesuit la evenimentul numit „Last Night On Earth“, desfăşurat în Bulevardul Vasile Pârvan nr.5 (fostul club Pantheon).

Alături de invitaţii speciali au mai mixat Punu (timişoreanul care și-a lansat EP-ul de debut în luna septembrie al acestui an la Sintope Digital, label-ul administrat de NTFO), JUST2, iar de after hours s-au ocupat Atapi şi Ulises. „Am avut parte de un Revelion deosebit, la care au participat 1.200 de oameni şi au fost peste 12 ore de dans. Le mulţumim celor prezenţi şi le promitem că şi în 2015 vom avea parte de evenimente speciale“, ne-a declarat Cosmin Eparu, din partea organizatorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.