Ponta: Noul PNL începe să semene din ce în ce mai tare...

Ponta: Noul PNL începe să semene din ce în ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal şi atât

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri parţiale în circumscripţiile unde au fost vacantate funcţiile publice, că noul PNL începe să se semene tot mai tare cu vechiul PDL, moştenind „scandalul marcă înregistrată Traian Băsescu”, scrie Mediafax.

Guvernului PSD i se acordă termen de o săptămână pentru a declanşa alegeri parţiale, Victor Ponta a spus că liberalii acuză guvernul „tot timpul de ceva”.

„PNL ne acuză tot timpul de ceva. Dânşii sunt în opoziţie, însă mi-aş dori să avem mai puţin scandal dacă se poate, mai puţină ceartă.


Am văzut că noul PNL începe să semene din ce în ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal şi atât. Haideţi să ne aşezăm la masă şi să discutăm despre Legea electorală, despre Codul fiscal, despre sistemul de alegeri. Facem alegeri, dar pe ce sistem facem, pe sistemul actual? Dânşii vor să-l schimbe, că spun că nu e bun. Păi dacă nu e bun, hai să facem un nou sistem. Adică genul ăsta de ceartă şi scandal marcă înregistrată Traian Băsescu şi PDL văd că a fost moştenit”, a spus Victor Ponta, la ieşirea din clădirea administrativă a Catedralei Mitropolitane Iaşi, unde a avut o întrevedere cu IPS Teofan.

Ponta a adăugat că este dispus să aibă un dialog cu opoziţia referitor la obiectivele fundamentale ale României, dar că nu mai vrea să intre în dispute şi scandaluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.