Pesedistul Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, anchetat din nou de DNA....

Pesedistul Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, anchetat din nou de DNA. Pentru ce trebuie să dea explicaţii în dosarul corupţiei de la Poliţia Timiş. UPDATE De ce a plecat nervos VIDEO

10
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, pesedistul Titu Bojin, a intrat, în urmă cu câteva minute, la 16,10,  în sediul la sediul DNA Timișoara. Acesta a fost convocat de procurorii anitcorupție pentru a fi chestionat în legătură cu accidentul produs după ce Bojin a condus peste 25 de kilometri pe contrasens pe bucata de autostradă dintre Lugoj și Traian Vuia.

Incidentul s-a petrecut în 15 mai 2014. Bojin conducea mașina de teren proprietate personală și a intrat de pe centura Lugojului pe autostradă, însă pe contrasens. La 112 au fost înregistrate mai multe apeluri în care se semnala faptul că „un nebun merge pe contrasens”. O femeie care circula regulamentar s-a speriat, a tras de volan și s-a oprit într-un parapet, fiind accidentată.

 

În urma apelurilor la 112, polițiștii din Făget au pelcat spre ieșirea de pe autostradă pentru a opri mașina. Ulterior, comisarul-șef Marcel Crăciunescu, apropiat al lui Titu Bojin, a făcut presiuni pentru ca lucrurile să se mușamalizeze, iar președintele CJT să nu apară în niciun document și să nu fie tras la răspundere.


Întrebat de jurnalişti dacă a condus, Bojin a răspuns cu glas pierit că „nu”. Pesedistul este însoţit de avocatul Gheorghe Onea, cel care este ţi apărătorul comisarului şef Marcel Crăciunescu. Crăciunescu a fost adus la sediul DNA în cătuşe înainte cu o oră.

UPDATE 1 Titu Bojin a coborât din sediul DNA şi le-a declarat jurnaliştilor că „au fost simple discuţii. Mai mult ce să zic? Dacă va fi cazul vom reveni”. Întrebat dacă a fost la volanul maşinii implicate în accidentul de pe autostradă, Bojin a tăcut, iar la un moment dat a replicat: „Ştiţi că preşedintele consiliului judeţean nu e şofer?!”. A rămas să-şi aştepte avocatul, însă a plecat nervos în momentul în care a fost întrebat cum comentează discuţia dintre el şi fostul şef al poliţiei Sorin Munteanu, în care acesta îi raporta slugarnic că îl va muta pe „agentul problemă” de la Recaş.

În acest timp continuă audierea lui Marcel Crăciunescu la DNA Timişoara, unde a sosit şi unul dintre apărătorii săi.

10 COMENTARII

  1. La ce barou e avocatul marilor pesti? Ah, am gasit, la marele barou MH, unde se inscriu toti exclusii si fostii stim noi-ce. Acolo, din cate se aude, merge pe ”omenie”. DEh, foamea mai mare.

  2. Titule cum vine asta „daca mai trebuie, mai revenim”? Ai un tupeu fantastic! Lasa județul si pleacă, lasa funcțiile publice si retrage-te la sat. Ne faci de ras in fiecare zi. Ai făcut județul de mirul lumii: cu tine ne culcam, cu tine ne trezim de jumate de an încoace. Daca ai avea bun-simț si un strop de caracter te-ai duce la Zevedeu

  3. Ce dreaqiu are DNA si anticoruptia intr-un eveniment rutier, pe o bucatica de autostrada a unei tari fara autostrazi intregi ??????
    Traim in tara nebunilor???? Sericiul circulatie poate sa cerceteze acte care intra in competenta altor servicii ??/
    Unde-i trambitata separatie a puterilor statale, a plecat bezaxe cu ele ?????????

    • Cum ce legătura are DNA cu evenimentul rutier, pai evenimentul rutier a fost musamalizat prin coruptie, tocmai de cei de la Rutiera, care trebuiau sa investigheze. Nu e logic ca ”anticoruptia” sa intervina???

  4. Tupeu jegos incredibil al viceprimarului din Recas: https://www.facebook.com/alin.neamtu.5/posts/764961736906907?pnref=story
    Sunt sigur ca la o verificare a autoritatilor se gasesc nereguli cat casa la aceasta „mare realizare” a cuplului tantalaul si gogomanul.
    Apropo, activitatea salii de sport de la Izvin ar trebui putin verificata si atunci acest mic communist (si la propriu si la figurat) ar sta acolo unde-i este locul, langa cel caruia ii cere voie sa-i raporteze……
    Rusine jegosilor !!!!!!!

    • Bai pupincuristule esti unul dintre slugile lui Marinica ? Sau esti un participant la puciul organizat de Marinica & Co de repreluare a ciolanului ca observ ca tare multe sti tu din activitatea primariei ? si ce rahat ai vrut sa demonstrezi cu linkul ala ? Carnatule

  5. La Bolbos in arest nu merg „gelatii”sa-i ceara sa-si demisia „ca asa cere Bucurestiul”cum facea si el cu alti politisti arestati.
    Se lauda in toate mediile ca el este cel mai incoruptibil politst si isi tragea sforile sa ajunga sef.Dar ti-ai gasit cu Gica P.,asta ca sa-l mai barfesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.