Președintele suspendat al consiliului județean, aflat în arest la domiciliu, are voie...

Președintele suspendat al consiliului județean, aflat în arest la domiciliu, are voie să iasă din casă de patru ori pe lună

0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, aflat în arest la domiciliu, ar putea să își părăsească locuinţa de patru ori pe lună şi să fie vizitat de fiica sa, potrivit unei decizii date de Tribunalul Alba, care nu este însă definitivă.

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Tribunalului Alba, instanţa a admis în parte, cererea formulată de Mircea Moloţ de a putea să își părăsească locuința şi de a-i fi modificate obligaţiile impuse în cadrul măsurii arestului la domiciliu.


Astfel, potrivit sursei citate, „Tribunalul Alba a acordat inculpatului permisiunea de a fi vizitat la domiciliu de fiica sa în fiecare zi de sâmbătă, între orele 11.00 – 20.00, şi a acordat acestuia permisiunea de a se deplasa în vederea asigurării mijloacelor de existenţă în localitatea M.M. în prima şi a treia zi de miercuri din lună, respectiv în localitatea S. în a doua şi a patra marţi din lună, între orele 8.00 – 17.00”. Decizia instanţei nu este definitivă, ea fiind deja atacată prin contestaţie de DNA Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.