PRESSALERT.ro te trimite la concertul Direcţia 5. Vezi cum poţi câştiga o...

PRESSALERT.ro te trimite la concertul Direcţia 5. Vezi cum poţi câştiga o invitaţie

0
DISTRIBUIȚI

Direcţia 5 va susţine un nou concert în Timișoara, spre mulţumirea numeroşilor fani pe care formaţia îi are în Banat, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 16 februarie, la sala Capitol, de la ora 19.00.

Recent formaţia şi-a lansat un nou  material discografic numit „Rock’N Roll, Baby!”,. Noul disc al trupei  conţine şi single-ul  „Forever love”, cântat alături de Lidia Buble. Videoclipul piesei „Forever Love”, este unul foarte simpatic, filmat pe acoperişul unui bloc din centrul Bucureştiului.


De acolo, cei de la Direcţia 5 şi Lidia văd câteva dintre obiectivele turistice importante din Europa, cum ar fi Turnul Eiffel sau Colosseum-ul din Roma.

Preţul biletelor pentru acest concert este cuprins între 65 şi 100 de lei, iar biletele pot procura de la Sala Capitol, Agenţia Teatrului Naţional Timişoara, Casa Tineretului şi www.my ticket.ro. Pentru informaţii şi rezervări se poate apela telefonul 0724.689.288.

Organizatorii evenimentului oferă cititorilor PRESSALERT.ro şase invitaţii la acest eveniment. Fanii Direcţia 5 pot participa la un concurs extraordinar pe www.pressalert.ro, înscriindu-se până în data de 13 februarie, la ora 12.00, la newsletter-ul nostru. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în 14 februarie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.