Primăria, în tratative cu CFR. Ce soluţie se încearcă pentru fluidizarea traficului...

Primăria, în tratative cu CFR. Ce soluţie se încearcă pentru fluidizarea traficului din Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

Devenite deja tradiţionale la început de an nou, promisiunile curg din toate părţile. De la politicieni la autorităţi locale, cu toţii promit proiecte inovative. După ce ieri a prezentat o listă cu 20 de proiecte care vor fi începute în decursul anului 2015, primarul Nicolae Robu a oferit şi detalii despre soluţia găsită de primărie pentru Pasajul Jiul.

După cum se ştie, momentan taficul prin acea zonă este dificil, iar adesea nervii şoferilor sunt puşi la încercare de timpii ridicaţi de aşteptare.


Se pare că situaţia se va schimba din acest an, după ce edilul Robu a dat asigurări că zona Jiul este o prioritate pentru municipalitatea locală. Nu numai atât, dar conform primarului lucrarea ar putea fi executată în mai puţin de un an de zile. Mai marele urbei de pe Bega spune că deja primii paşi au fost întreprinşi după ce primăria a cerut CFR deschiderea traficului peste calea ferată cu barieră la Solventul. Robu a explicat că „aşa s-ar asigura încă o legătură cu axa sud-nord peste calea ferată”.

1 COMENTARIU

  1. Visezi frumos, domn primar, mai intereseaza-te si tu inainte de a deschide gura, daca e posibil sau nu din p.d.v. tehnic referitor la pasajul de la solventu. Trezeste-te domn primar nu mai esti in Dubai, si nu mai veni cu baliverne de presa. Mai termina ceva din ce ai inceput. Fi mai ponderat, domn primr, ai 60 de ani, chiar daca esti vpsit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.