Primarul Nicolae Robu cere inițiatorului protestului împotriva clanului Cârpaci lista abuzurilor comise...

Primarul Nicolae Robu cere inițiatorului protestului împotriva clanului Cârpaci lista abuzurilor comise de mafia imobiliară. De ce nu poate Poliția Locală să ofere statistici

4
DISTRIBUIȚI

Protestul iniţiat online de timişoreanul Corneliu Vaida ia amploare. După ce peste 1.000 de timişoreni s-au alăturat demersului care are ca scop lupta împotriva abuzurilor clanului Cârpaci şi după ce primarul Nicolae Robu a reacţionat negativ la protest acuzând că iniţiatorul Corneliu Vaida se baga în seamă pentru a deveni cunoscut, lucrurile iau o nouă turnură. În acest weekend Vaida anunţat că avut o discuţie pe chatul Facebook cu primarul Nicolae Robu care a cerut „… faceți cu onestitate o listă cu abuzurile clanului Cârpaci şi ale altor ţigani în ultimii doi ani şi jumătate, indicând anul şi luna, pt verificare.


Chiar voi fi curios să o văd!”.

Vaida a scris că „am să-i transmit o astfel de listă cu zece (10) întrebări punctuale, atât despre abuzurile clanului Cârpaci cat și despre situația din Primărie (nereguli, presupuse complicități, anchete promise – dar nefinalizate). Pentru că scopul demersului meu NU este un exerciţiu de imagine, NU urmărește scandalul sau mediatizarea unui presupus conflict între mine și dl. Nicolae Robu, aceasta listă de întrebări o voi face publică DOAR în cazul în care răspunsul domnului Primar va fi nesatisfăcător, ocazie cu care voi decide dacă și în ce fel voi continua acest protest. Mulțumesc celor peste 1.300 de timișoreni care susțin acest demers alături de mine și sper ca demersul meu sa fie perceput exclusiv în limitele unei acțiuni civice, îndreptate exclusiv împotriva unui grup infracțional de concetățeni și nu împotriva unei etnii”.

Rămâne de văzut câţi din cei abuzaţi vor apela la Vaida pentru ca situaţia lor să ajungă la primar. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, a informat că nu ne poate oferi o listă a reclamaţiilor privind cazuri de timişoreni abuzaţi de vecinii lor rromi, întrucât acestea sunt încadrate la secţiunea de „tulburarea a liniştii publice”, nefiind tratate separat.

4 COMENTARII

  1. Robu-un magar si un sclav in relatia cu tiganii.Prostia locala,o turma fara rost,incompetenta dar mai ales slugarnica !!!Rostul acestor paznici erijati in politisti e pt combaterea traficului de patrunjel nimic altceva!!!

  2. Stiti ce vrea Robu? Se conformeaza vorbei: cainii latra, caravana trece. Asta face.Trebuie sa fii ori rauvoitor, ori infantil, ori manjit ca sa nu realizezi ca Timisoara a ajuns la cheremul rromilor. Dar nu numia Timisoara, ma rog, Palmisoara este in aceasta situatie. Ce spuneti, de Recas, Hunedoara, Huedin ca sa nu mai vorbim de Sudul Romaniei… Intr-o democratie autentica dreptul la proprietate este sfant, dar si legea este lege! Aviz politistilor din Timis….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.