Primarul Nicolae Robu pleacă în SUA. Ce spune despre întâlnirea cu preşedintele...

Primarul Nicolae Robu pleacă în SUA. Ce spune despre întâlnirea cu preşedintele Barack Obama

12
DISTRIBUIȚI

Nici bine nu a revenit din Dubai că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se pregăteşte să efectueze o vizită în Statele Unite ale Americii. Dacă deplasarea în Dubai a avut ca unic scop relaxarea, fiind un mic concediu pe care edilul şi l-a aluat alături de familia sa, deplasarea în SUA va avea ca scop o vizită la nivel diplomatic.

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean a spus că „în curând vom efectua o călătorie în SUA, detalii despre vizită o să vă dau în curând, când o să am agenda completă”. Legat de program, Ardelean a spus că vor avea loc întâlniri cu membrii ai Congresului şi Senatului, dar şi o întrevedere cu preşedintele Barack Obama.

Ardelean a comentat că „sunt secretarul Comisiei de Politică Externă a Senatului.


Încă din 2004, când nu eram în politică, discutam cu privire la libertatea noastră şi dreptul de a călători liber în America, deci vom discuta despre vize. Un alt lucru care ne interesează în mod deosebit este ca investiţiile americane să fie mult mai prezente în România”, a spus Ardelean. Vizita va avea loc între 3 şi 7 februarie.

Primarul Nicolae Robu s-a arătat emoţionat şi a spus că „este o onoare să îl pot întâlni pe preşedintele Statelor Unite ale Americii. Nu pot să nu am o emoţie care decurge din această onoare, până la urmă, având în vedere ce înseamnă Statele Unite ale Americii în lume”.

12 COMENTARII

  • Lasă ca dacă stabilesc o legătura cu americanii sigur nu ne va fi mai rău…. Am auzit ca si Bojin cu Grindeanu pleacă zilele astea la Moscova, cu escala la Kiev

  • Eu cred ca e de bine… Nu cred ca cei 2 ar face rău Timișoarei
   Sunt 2 oameni de bun simt, de buna intenție, in care am încredere

 1. O idee foarte bine gandita, macar sa avem sprijinul lor si atunci nu mai avem probleme asa mari cu oamenii care sa vina in tara la noi sa oafere un loc d emunca oamnelor! Bravo senatorule incepi sa te misti si tu mai bine.

 2. Pentru postacii PSD-isti nu cade prea bine aceasta veste. Domnilor, vremea voastră apune treptat. E momentul ca aceasta țara sa crească! Domnul Ardelean pare a avea o conexiune destul de puternica cu America, de ce nu am valorifica-o mai tare?! Avem oameni valoroși, oameni care pot face multe, e vremea schimbării si a normalității!

 3. Sa nu-si imagineze cineva ca Robu a fost invitat la masa de catre Obama.
  La Casa Alba se organizeaza periodic asemenea evenimente. Iar participantii platesc sume importante inclusiv pentru poze cu Presedintele.

 4. Este o mare onoare pentru Timisoara, poate reusim sa atragem si niste investitii pentru orasul nostru. Ne dorim si dreptul de a calatori liber in America cat mai curand posibil. Felicitari domnilor si mult succes!

 5. Dupa Dubai merge in SUA in legatura cu banii pe care i-a ascuns in niste off-shor-uri?
  Sunt multe milioane de euro pe care i-a „sifonat” prin niste firme…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.