Primarul Nicolae Robu se laudă, din nou, cu proiecte FANTEZISTE, pentru care...

Primarul Nicolae Robu se laudă, din nou, cu proiecte FANTEZISTE, pentru care nu există bani. Pe ce vrea să arunce fonduri

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a prezentat astăzi o listă cu proiectele pe care primăria le are în vedere pentru implementare sau finalizare în următorii ani. După ce a menționat că unele proiecte vor avea finanțare de la bugetul local din acest an, iar altele se vor întinde pe mai mulți ani cu aceeași sursă de finanțare, Robu a spus că pentru altele municipalitatea va aplica pentru fonduri europene.

Deocamdată însă mulţi bani de la bugetul local vor merge pentru studii de fezabilitate pentru proiecte pe care de care timişorenii s-ar putea bucura peste… nu se știe câți ani. Lista primarului include pe lângă proiecte deja cunoscute şi promise de multe ori şi planuri de proiecte tehnice pentru ridicarea unui muzeu al transportului public, bazine olimpice, lucrări la spitale, reabilitare linii de metrou, intervenţii în Kuntz, amenajare locuri de joacă în diverse cartiere, terenuri de sport în cartierele din Timişoara, fântână ornamentală canal Bega, reabilitare fântâni cartiere, reabilitarea podurilor din urbea de pe Bega, reconfigurarea traseului cale ferată pe teritoriul municipiului Timişoara, amenjarea golfuri apă, reamenjarea intersecții cheie, prioritizare transport trasee actuale, reabilitare clădiri istorice, stadion 15.000 locuri, bazine olimpice, dotări Parcul Copiilor, achiziţie robot curăţare piscine, tramvaie noi, troleibuze noi, autobuze electrice.

La final, după ce a citit vreme de jumătate de oră mai multe liste, Robu a subliniat că acesta este un portofoliu de mai mulţi ani şi că abia în urma SF-urilor se va şti cât costă: „Evident că nu le vom face pe toate nici la nivel, de SPF, SF sau PT.


După ce vom cunoaşte nevoile Timişoarei vom face o prioritizare”.

robuclovni01.jpg

3 COMENTARII

  1. reabilitare linii de metrou? serios? dar de cand exista liniile astea ca as merge si eu cu un metrou inainte de a intra in reabilitare… :)))) bravo, aruncati si voi banii pe jurnaisti

  2. Ehe, domnu’ Vasile…e vorba de liniile de la metroul pe care il va face domnul primar. Pana la urma si liniile alea vor avea nevoie de o reabilitare sau ceva…stiti cum e, mai impletim un tei, mai o gradina suspendata verticala…asteptam cu interes intoarcerea domnului primar de pe alte meleaguri cand vine cu idei menite sa ne infrumuseteze urbea….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.