Priorităţile senatorului PNL, Ben-Oni Ardelean: schimbarea guvernului şi siguranţa externă a României....

Priorităţile senatorului PNL, Ben-Oni Ardelean: schimbarea guvernului şi siguranţa externă a României. Ce negocieri duc liberalii

5
DISTRIBUIȚI

Deşi încă nu au o majoritate care să le permită să acceadă la guvernare, liberalii deja fac planuri peste planuri. La finele săptămânii senatorul PNL Ben-Oni Ardelean a menţionat că momentan colegii săi de partid muncesc la elaborarea unei politici guvernamentale pentru când partidul va ajunge la putere. Senatorul a precizat că România are nevoie de un program de guvernare consistent care să aducă o nouă viziune de ţară prin implementarea unor măsuri noi şi eficiente care să aducă beneficii atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Nu numai atât, dar Ardelean a confirmat că „am început negocierile pentru formarea unei majorităţi care să ne permită să schimbăm guvernul Ponta”.

Mai mult Ardelean a precizat că Parlamentul României munceşte din greu la consolidarea parteriatului cu Statele Unite ale Americii.


Legat de principalele obiective ale politicilor externe, Ardelean a spus că acestea vizează „chestiunile de securitate la adresa României, promovarea intereselor României , promovarea României, consolidarea poziţiei în cadrul UE, securitatea energetică, apărarea drepturilor omului, aducrea unor discuţii promovate ca teme în străinătate în atenţia românilor”.

Vă reamintim că la debutul anului senatorul Ardelean anunţa că în luna februarie va efectua alături de primarul Nicolae Robu o vizită în SUA. Printre alte reuniuni la nivel înalt cei doi vor lua parte şi la un dineu alături de preşedintele Barack Obama.

5 COMENTARII

  1. Acest individ a primit votul meu in 2012 sa acceada in Parlament prin USL si sa puna in practica programul USL-ului,sanctionind astfel hotii si protejatii lui Basescului.El m-a tradat si mi-a FURAT votul inhaitindu-se cu cei impotriva carora aam votat in 2012.Imi este scirba de acest”OM POLITIC”.

  2. Bine ZET, bravo celor care au votat cu pesedi ca bojin si altii ce comanda militieni si altor sclavi ca tine. Ben te-a tradat mai gunoiule? Dar toti jegosii care te-au mintit si au furat MII DE HECTARE bai nemernicule! Dar sefii politiei din Timis si Timisoara nu te-au tradat mai om mic si de nimic? Dar cu CENTURA TIMISOAREI PROMISA , dupa ce nu a aparut in masterplan, DE BOJIN SI DE GRINDEANU nu te simti mintit mai vierme?

    • Da,Ioane ai dreptate.Am gresit.Tu ai dreptate cind spui ca sunt „sclav,gunoi,nemernic, om mic si de nimic, vierme”.Deci imi pare rau ca am votat USL adica PSD+PNL si nu am votat PDL in 2012.Astfel acum in locul lui Bojin era Ostaficiuc adica in locul unui cercetat penal era tot un cercetat penal dar in plus prin PSD,sustinator a lui Basescu impotriva caruia au votat 7,4 milioane de romani.Sa inteleg ca in 2012 tu ai votat cu PDL adica cu Basescu,Udrea,Blaga,Ungureanu,Boc,Videanu,Anastase,Berceanu adica cu cei impotriva carora am votat eu?Adica cu cei care sau asociat cu PNL si care vor din nou la guvernare inainte de a plati pentru raul facut poporului roman?Nu am spus ca ii iubesc pe cei care guverneaza in prezent dar ma intreb de ce numai coruptii lor sunt pedepsiti si nu toti coruptii.Plingi dupa cele citeva mii de hectare furate zici tu numai de PSD-isti dar uiti de flota de 3 miliarde de dolari furata de cine? Uiti de 25% taieri de salarii,15% taieri de pensii,TVA de 24%,taieri de alocatii de la handicapati dar si de la revolutionari.Cine le-a taiat?Nu cei care vor din nou la guvernare si pentru care s-au asociat cu PNL ?Dar PNL este curat?Si iata astfel putem continua la nesfirsit pentru ca intreaga clasa politica este formata din nimicuri puse pe capatuiala ca acest Ben-Oni pe care l-am votat eu iar pentru apararea lui tu ma jignesti fara sa ma cunosti.Uitate in oglinda sufletului tau si spuneti ca nu iti reprosezi nimic si ca tu esti imaculat.Servus!

  3. beny aceast semi(sferto)doc a ajuns parasutat din pdl! De ciuda ca a pierduc alegerile europarlametare din 2010 in fata holtenasului busuloi, papagalul de beni (pupila lui rusianu-ala coruptul neamului) a plecat din pnl la pdl-hunedoara cu mult scandal! apoi busulica, limbricel, ca sa se dea bine pe linga nr.2 din pnl-ruseanu l-a adus pe benyy direct candidat pe col.1 TM ca timisorenii sunt niste TM(tare mototoli), iar rrobu ahtiat dupa plile a pus botul imadiat! acun beny se da mare intelecual (pochait) si da lectii de democratie! rusinika!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.