PROTEST împotriva clanurilor țigănești care au ocupat centrul Timișoarei. Când are loc...

PROTEST împotriva clanurilor țigănești care au ocupat centrul Timișoarei. Când are loc acțiunea inedită UPDATE Robu se simte vizat

12
DISTRIBUIȚI

Eu nu sunt Cârpaci. Tu ești Timișorean? Aceasta e întrebarea – motto sub care timișorenii sunt chemați la acțiune. Li se cere să ia atitudine împotriva clanurilor de rromi care își hărțuiesc vecinii în încercarea de a pune mâna pe imobile istorice din centrul orașului.

11074_10203675218737415_6913671553063750222_n

Inspirat din coeziunea care s-a născut la nivel mondial în urma atentatului terorist de la Paris de săptămâna trecută, timișoreanul Corneliu Vaida spune că e momentul ca autoritățile de la noi să își facă datoria, pentru că acșiunile rromilor pot fi catalogate drept terorism imobiliar.


”Expansiunea imobiliară a clanurilor țigănești, prin metode ilegale, poate fi considerata drept act de „terorism imobiliar„! Zecile de sesizări la administrația locală și la organele abilitate să aplice legea și să apere cetățeanul onest sunt fără nici un rezultat! Acesta – deocamdată – se dorește un protest VIRTUAL în Timișoara virtuală. În cazul în care până la sfârșitul lunii Ianuarie 2015 nu vom avea poziții tranșante și răspunsuri publice ale Primăriei și Poliției, acest protest se va muta în stradă”, a scris Vaida pe Facebook.

UPDATE Primarul Nicolae Robu s-a simțit deranjat de apelul lansat de Corneliu Vaida și s-a simțit vizat de acesta. „Domnule Vaida, nu este corect să lăsați să se-nțeleagă că acaparările de clădiri de către țigani în zonele centrale ale Timișoarei s-au produs în ultimii ani! Nicio clădire nu a fost dobândită de nicio persoană din categoria la care vă referiți de când sunt eu primar. Dimpotrivă, am reuperat în instanță trei clădiri importante pierdute de primărie înainte de a fi eu primar”, a scris edilul în replică pe profilul său de Facebook.

UPDATE 2 Câteva ore mai târziu, primarul Nicolae Robu a decis să șteargă din contul său de pe rețeaua de socializare postările pe acest subiect.

12 COMENTARII

  1. domnu vajda
    da cia-i ungure cu noi tiganiii ??? ca noi am lucratara cinstite in jermania sham adus in rumania multe ioroi nu ca voi unguri care atz luvat moka padurili si tot cio tinut de fondu finciar din ardial.
    ca la cimisoara si domnu ciuhandu si domnu cojocare si domnu roibu si domnu mihutze ie cu noi si recunoaste ca meritam cashili pi care ni lio dat giudecata trebonalului si premaria.

    • Pai cred si eu, casele romanilor sunt in paragina pentru ca au vecini tigani! Hai sictir, baragladina!

    • casele care au tigani in batatura nu pot fi aduce la adevarata lor valoare deoarece este f. dificil sa te intelegi cu tiganu’…Daca faci o investitie in renovare de aprox 10kEur trebuie ca toti cei din casa sa participe sa zicem cu 2000Eur astfel incat sa se faca renovarea fatadei..Credeti ca tiganu plateste??? Zice ca da si pe urma cand e gata , da o fuga de un an in germania, franta etc…mai vin din cand in cand si cand ii iei la trei pazeste sa isi plateasca partea , zice ca el nu a zis si ca de platit are propritarul/a care nu e in tara …bla bla…Si va dati seama ca nu se fac facturi serioase pe manopera…doar pe materiale si pe avize…prinde chelul si ia-i parul…Deci nimeni nu se incurca cu asa ceva….si amenajeaza pe cat se poate minimal…mai o tencuiala cazuta, mai o tigla sparta…nimic serios.

  2. NORMAL AR FI CA SA LI SE CEARA SA FACA DOVADA UNDEAU LUCRAT SI CIT AU CISTIGAT SI CE INPOZIT AU PLATIT PENTRU BANI CISTIGATI.IN TOATE TARILE UE SI NU NUMAI ,SE PRETINDE INPOZIT PE SALAR.
    DAR CU SIGURANTA AU FACUT BANI NE MUNCITI ,CU TRAFIC DE PERSOANE ,TRAFIC DE COPII,DROGURI,CERSETORIE SI ESCROCHERI.
    IN STRAINATATE CESRESC SI FAC TOATE NELEGIUIRILE SI CIND VIN IN ROMANIA SE DAU MARI PATRONI CARE NU AU AVUT NICI ODATA UN CARNET DE MUNCA.
    TINERETUL NU TREBUIE SA LE MAI PERMITA SA-SI BATA JOC DE CEI CARE AU MUNCIT O VIATA SAU CEI CARE MUNCESC CINSTIT

  3. REVOLUTIA IN TIMISOARA NU S-A FACUT NUMAI PENTRU O CATEGORIE DE OAMENI ,CARE NU MUNCESC SI I-SI PERMIT MULT PREA MULTE,SI SFIDEAZA PE CEI CARE DE BINE DE RAU I-SI FAC DATORIA

    TINERETUL DIN TIMISOARA SI NU NUMAI TREBUIE SA IASA SI SA-SI SPUNA PAREREA
    NU-TREBUIA SA-I LASATI SA SE INTINDA CA SI CIUMA
    NU VA LASATI INTIMIDATI

  4. Curios, pentru apararea Rosiei Montane s-au gasit atatia trepanati care sa dea cu petul in asfalt luni de zile, pentru dreptul de vot al hotilor si borfasilor plecati afara s-a facut mobilizare exemplara pe Facebook dar pentru cea mai mare problema a Timisoarei, problema colonizarii de catre tiganii mafioti nu exista nicio reactie.

    Continuati stimati tigani, nu mai exista timisoreni care sa va deranjeze.

    PS . Il felicit si il sustin pe initiatorul acestei miscari.

  5. RRomii are bani,Covaci,de asta sunt intretinute cladirile lor..din acest motiv au pus stapanire pe jumate de Timisoara ,l-au platit gras pe Ciuhandru,ca era de-al lor !Bag de seama ca si dumneata faci parte din clanuri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.